Florinel Coman are tupeu! Anunţ incredibil al vedetei de la FCSB. Favoritul lui Gigi Becali se va enerva grav

Florinel Coman are tupeu și nu ezită să își spună părerea! Vedeta de la FCSB face un anunț incredibil. Favoritul lui Gigi Becali se va enerva grav atunci când va auzi ce a spus colegul său.

Florinel Coman e unul dintre cei mai în formă jucători ai acestui sezon de Superliga. Recent devenit campion cu FCSB, fotbalistul consideră că are mai multe calități în comparație cu alți colegi de la echipă.

Florinel Coman, anunț incredibil!

Tavi Popescu a fost comparat cu Coman, iar acesta a ținut să spună că are mai multe calități decât colegul său. De asemenea, nu a negat că Tavi este un jucător talentat.

„Nu știu, eu driblez mai mult, mai pe poartă, adică eu ce fac, fac pe poartă. Adică din 6-7 driblinguri, unul care îmi iese mă lasă să finalizez. Nu știu să spun acum, să stau să mă gândesc, să îți explic, cei care sunt de o viață în fotbal văd lucrurile astea, ei îți pot spune. La talent. și eu am fost foarte talentat, nu știu la talent cum stăm amândoi. Eu aș spune că sunt mai talentat.

Și el poate spune că e mai talentat. E clar, și eu am fost talentat. Dar nu merge cu atât, asta e problema. Asta e și problema mea, și a lui, că nu merge doar cu talent. Dar acum, dacă îl întrebi pe el, normal că o să îți spună că el e mai talentat. Și eu la fel.

E clar că e un jucător foarte talentat, despre ce vorbim, e normal, suntem doi jucători foarte talentați”, a spus Florinel Coman, potrivit OrangeSport.

Cotat la șase milioane de euro, șeptarul FCSB-ului și-a trecut în cont în actuala stagiune:

38 de meciuri jucate
19 goluri marcate, fiind și golgheterul Superligii României
11 pase de gol livrate
2,893 minute prestate în tricoul FCSB

Octavian Popescu este cotat la trei milioane de euro de Transfermarkt și are:

39 de meciuri
Trei goluri marcate
Trei assisturi
2,459 minute jucate în tricoul roș-albastru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed