Florin Talpan nu se dezminte! Cerere şocantă a duşmanului lui Gigi Becali. Ce funcţie vrea juristul

Florin Talpan nu se dezminte! Dușmanul lui Gigi Becali a făcut o cerere șocantă. Ce funcție dorește juristul.

Juristul echipei Armatei, Florin Talpan, dorește să fie avansat în grad! Dușmanul lui Gigi Becali a făcut în acest sens o cerere către ministrul Apărării.

Florin Talpan vrea să fie avansat

Florin Talpan vrea să fie avansat! Juristul Clubului Sportiv al Armatei a făcut o postare colosală pe pagina lui de Facebook, în care îi cere ministrului Apărării să îl avanseze la gradul de general și să-i ofere funcția de comandant al CSA Steaua.

„COLONEL DE JUSTIȚIE FLORIN COSTEL TALPAN = MARCA ‘STEAUA BUCUREȘTI’ = NUMELE ‘STEAUA BUCUREȘTI’ = PALMARESUL ECHIPEI DE FOTBAL 1947 – 1998. Având în vedere rezultatele remarcabile obținute pentru Statul Român, pentru Ministerul Apărării Naționale, pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, consider că se impune ca ministrul Apărării Naționale să modifice organigrama Clubului Sportiv al Armatei Steaua București în sensul ca funcția de comandant să fie de general.

Consider că pentru toată activitatea mea profesională, pentru toate rezultatele excepționale, merit să fiu avansat la gradul de general. Merit să fiu numit în această funcție. Menționez că îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a fi avansat general și să fiu decorat cu Ordinul Virtutea Militară în grad de comandor, cu însemn pentru militari, ca recunoaștere a muncii depuse și a rezultatelor excepționale obținute în slujba Clubului Sportiv al Armatei Steaua București și a Armatei Române în cei 30 de ani de activitate și rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor și în pregătirea profesională”, este o parte a postării lui Talpan.

Juristul nu are șanse să ajungă comandant

Se pare că o posibilă avansare a juristului la postul de comandant al CSA este foarte puțin probabilă. În luna aprilie 2022, postul de comandant al clubului a fost scos la concurs. Atunci, singurul candidat pentru post a fost chiar dușmanul lui Gigi Becali.

Totuși, dosarul acestuia nu a fost acceptat pe motiv că acesta nu este licențiat în educație fizică și sport. Condiția amintită anterior a apărut recent în documentația de înscriere în concurs și, se pare că, este adăugată special pentru ca juristul să nu poată ocupa poziția de comandant al CSA Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed