Cristi Borcea, dat de gol! Cum arată nepoata secretă a fostului şef al lui Dinamo. Dezvăluiri şi imagini incendiare / Foto

Cristi Borcea, dat de gol! S-a aflat cum arată nepoata secretă a fostului şef al lui Dinamo. Dezvăluiri şi imagini incendiare despre tânăra care arată absolut fabulos. Milionarul are cu ce să se mândrească.

Cristi Borcea are copii frumoşi, dar nici nepoţii nu îl dezamăgesc. Ies la iveală imagini şi dezvăluiri virale cu nepoata milionarului.

Cristi Borcea, dat de gol!

S-a aflat cine este nepoata secretă a lui Cristi Borcea. Este vorba despre Maria Cristina Călin. Tânăra este fiica uneia dintre surorile lui Borcea. Şi-a uimit prietenii virtuali cu imaginile pe care le postează pe Instagram.

Maria Cristina Călin este artistă. Tânăra s-a lansat în muzică în 2019, iar melodia sa a făcut furori în Turcia. Maria are numele de scenă Tinna Latina şi speră să îşi construiască o carieră pe scenă.

Maria, superba nepoată a lui Borcea, a fost şi un elev model. A terminat Facultatea de Drept la Universitatea Româno – Americană şi a luat licenţa cu nota 9.25. Tânăra a fost mereu susţinută de unchiul său celebru. Maria este mare fană a trupei RBD, a Shakirei și a muzicii latino, conform prosport.ro.

Cristi Borcea are o avere de aproximativ 80 de milioane de euro, dar şi copii cu patru femei diferite. Trei copii are Pelinel cu fostul patron al lui Dinamo. Este vorba despre Milan și gemenele Indira și Rania.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed