Florin Prunea nu s-a mai abținut. L-a făcut praf pe Răzvan Burleanu. Replică dură a fostului portar

Florin Prunea nu s-a mai abținut. L-a făcut praf pe Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF i-a atacat pe jucătorii Generației de Aur.

România s-a calificat la EURO 2024, după ce a reușit să o învingă pe Israel, scor 2-1, la Felcsut. Astăzi, de la ora 21.45, tricolorii joacă cu Elveția pentru pimul loc în Grupa I.

Florin Prunea l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu

După meciul dintre România și Israel, scor 2-1, Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă în care i-a criticat pe foștii componenți ai Generației de Aur.

Mai mult, FRF a oferit invitații pentru meciul cu Elveția mai multor foști fotbaliști. Pe lista nu s-au aflat însă Ionuț Lupescu și Florin Prunea. Primul a candidat împotriva lui Burleanu în 2018, al doilea l-a atacat în repetate rânduri.

Florin Prunea nu s-a abținut și l-a făcut praf pe președintele FRF.

”Eu nu m-am plâns și nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitație la echipa națională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc. Unu la mână. A doua la mână. S-au umflat puțin mușchii pe el acum, după victoria asta. Și a mai prins puțin culoare în obraji. I-a trecut glonțul pe la ureche. Și foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica.

Trebuie să le facă statuie lui Edi și băieților că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puțin culoare așa.

Eu l-am prins pe Ceaușescu. Exact, parcă s-a întors Ceaușescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceaușescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns?

Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat și pe alții nu, e strict problema lor”, a spus Florin Prunea, pentru iAMSport.

Ce a putut să spună Răzvan Burleanu

Ce a declarat Răzvan Burleanu
”Dacă aveam un stadion de 100.000 de locuri, cu siguranță s-ar fi umplut. Să știți că nu există niciun mare jucător de fotbal care să-și fi dorit să fie prezent la un meci al echipei naționale și care să nu fi primit invitație.

În 2014, noi am fost inițiatorii acestui proiect. Oamenii care plâng acum că nu au fost invitați sunt oameni care nu și-au dorit niciodată să fie alături de echipa națională. Nu au solicitat niciodată să fie prezenți. Dacă-și doresc, mai au timp să o facă”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed