Florinel Coman are tupeu! Anunț clar înaintea meciului cu Elveția. Obiectivul tricolorilor înaintea ultimei partide din preliminarii

Florinel Coman are tupeu! Anunț clar înaintea meciului cu Elveția. Obiectivul tricolorilor înaintea ultimului meci. Elevii lui Edi Iordănescu vor da tot ce au mai bun pentru a termina Grupa I pe primul loc.

România va juca marți cu Elveția, de la ora 21:45, ultimul meci din preliminariile EURO 2024, pe Arena Națională.

Florinel Coman are tupeu! Anunț clar înaintea meciului cu Elveția

Dacă România va câștiga meciul cu Elveţia, tricolorii vor fi în urna a doua la tragerea la sorţi.

Florinel Coman a vorbit înainte de meci.

„Au fost două zile excelente pe care le-am petrecut împreună. Ne-am bucurat pentru această realizare şi suntem foarte mândri de noi. Toată lumea a pus câte o piesă, ne-am distrat, am vorbit. A fost altfel pentru că am avut o masă în care am stat cu toţii până la final şi am reuşit să ne detaşăm puţin.

Cu siguranţă este un lucru foarte bun pentru ţară, pentru jucători, pentru fotbalul intern. Sper ca pe viitor să se întâmple de mai multe ori lucrul acesta.
Am intrat greu în meci, au fost acele minute în care ne-au dominat, au început mai tare. Sincer, credeam în adâncul sufletului că putem întoarce şi nu prea m-am gândit la eşec

(cu cine ai vorbit prima oară) Cu familia am vorbit. Cu soţia, cu copilul”, a spus Florinel Coman, potrivit as.ro.

„Mă bucur că am pus umărul la această calificare”

„Înseamnă enorm, este un vis devenit realitate. De mic mă gândeam să ajung la un turneu final cu naţionala. Mă bucur că sunt aici, mă bucur că am pus umărul la această calificare şi sper ca la Campionatul European să facem o performanţă bună.

(naţionala de tineret din 2019) Se leagă între ele, ne bucurăm că majoritatea de la acel turneu final am făcut pasul la echipa mare şi am reuşit o calificare şi cu acest grup.

(n.r. meciul cu Elveţia) Ne gândim la victorie, este normal, mai ales că vin românii să ne susţină. Vom juca pentru ei, va fi o atmosferă incendiară, aşa că este clar că plecăm doar să luăm 3 puncte.

Ar însemna foarte mult, vă daţi seama. De la început, nu toată lumea a avut încredere în noi, dar noi am rămas pe poziţii. Am crezut în noi, am crezut în visul nostru. Am crezut în acest grup că poate să învingă şi iată că s-a întâmplat”, a spus Florinel Coman.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed