Florin Prunea face scandal! Şi-a ieşit din minţi după ultimul meci din Superliga. Vrea pedepse uriaşe pentru vinovaţi

Florin Prunea face scandal! Şi-a ieşit din minţi după ultimul meci din Superliga. Vrea pedepse uriaşe pentru vinovaţi. Asta după ce s-a întâmplat la meciul dintre FCSB şi Rapid, de pe Arena Naţională.

Florin Prunea şi-a ieşit din minţi după evenimentele de pe Arena Naţională. Jakub Hromada a ieşit accidentat şi a fost lovit, cu diferite obiecte de către fanii de la FCSB.

Florin Prunea face scandal!

Slovacul a fost scos cu targa de pe teren și dus la ambulanță, unde suporterii celor de la FCSB au aruncat cu obiecte în el. Florin Prunea a văzut imaginile cu Jakub Hromada pe targă și a cerut o sancțiune foarte dură pentru suporterii care au aruncat cu obiecte în el şi nu numai.

”Suporterii ca suporterii, dar firma aia de pază ce face, frate? Ia-i pe ăia și 10 ani să nu mai intre în stadion”, a spus Florin Prunea, în direct la Digi Sport.

Jakub Hromada a fost transportat la spital de la stadion, unde s-a constatat că are o luxație la umăr. Va sta departe de gazon aproximativ două săptămâni. După egalul cu FCSB, cei de la Rapid au ajuns la 29 de puncte acumulate în play-off-ul de Superliga.

Giuleștenii sunt la cinci puncte de CSU Craiova, ocupanta poziției secunde, iar Farul și CFR Cluj sunt la trei, respectiv două puncte în față. Pentru a ajunge în preliminariile cupelor europene, obiectivul trasat pentru acest final de sezon, Rapid trebuie să încheie pe podium.

De partea cealaltă, cei de la FCSB ar putea fi campioni încă din această etapă. Ar trebuie să o învingă, în deplasare pe Sepsi, iar CSU Craiova să nu câştige cu CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed