Florin Prunea face dezvăluirea momentului! Surpriza uriaşă din Superliga. Echipa care ar putea ajunge în play-off

Florin Prunea face dezvăluirea momentului! Surpriza uriaşă din Superliga. Nu și-au pierdut încrederea încă. Jucătorii care promit rezultate în ciuda debutului îngrijorător în noul sezon competițional.

Echipa care ar putea ajunge în play-off! Florin Prunea, declarații surprinzătoare. O vede în vârful ierarhiei Superligii.

Florin Prunea face dezvăluirea momentului!

Universitatea Cluj se situează pe locul 11 în clasamentul actual al Superligii, cu doar 11 puncte obținute în urma celor 10 partide disputate până în prezent.

Florin Prunea a vorbit despre evoluția ardelenilor, în ciuda rezultatelor slabe din nou sezon competițional. Fostul portar al echipei naționale, din Generația de Aur, a concluzionat ce echipe ar putea ajunge în lupta pentru play-off.

Prunea a lăudat formația din Ardeal. Spune că Universitatea Cluj are jucători de calitate care promit un viitor strălucit suporterilor.

”Eu aș mai vedea U Cluj aici sus, nu știu de ce. Îmi lasă impresia că ușor-ușor vor urca, cu transferurile pe care le-au făcut și lotul pe care îl au. Acum joacă împotriva FCSB-ului, e greu, dar lotul îmi lasă impresia că echipa poate fi acolo sus”, a declarat Prunea, conform digisport.ro.

Propunere de colaborare la începutul anului

Florin Prunea a fost ofertat de către Universitatea Cluj la începutul acestui an, în vederea ocupării funcției de manager general al clubului. 

Fostul mare portar la naționalei a negociat cu șefii clubului, însă discuțiile nu s-au concluzionat.

„Nu, nu. A fost doar o simplă discuție. Deocamdată s-au încheiat discuțiile, da. M-au sunat președintele clubului, Radu Constantea. După aia am vorbit și cu Neluțu (n.r – Ioan Ovidiu Sabău). A rămas să ne mai auzim!”, concluziona Prunea, la finalul lunii februarie a acestui an.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed