Florin Prunea, contrat în direct! Nici Gică Popescu nu a scăpat. Un fost jucător din Generaţia de Aur îi ţine partea lui Edi Iordănescu

Florin Prunea, contrat în direct! Nici Gică Popescu nu a scăpat. Un fost jucător din Generaţia de Aur îi ţine partea lui Edi Iordănescu. După ruşinea cu Belarus, scor 0-0, cei doi s-au năpustit la adresa selecţionerului.

Dacă Florin Prunea şi Gică Popescu l-au atacat direct pe Edi Iordănescu, Florin Răducioiu are o altă părere. Fostul mare atacant al Generației de Aur a avut un discurs în opoziție cu cel al foștilor lui colegi.

Florin Prunea, contrat în direct!

Florin Răducioiu nu e de acord cu Florin Prunea și Gică Popescu. Spune că echipa națională trebuie susținută atât timp cât mai sunt șanse la calificare. Criticile ar trebui să vină doar dacă România nu va fi la Campionatul European.

„E un pic dezamăgitor, dar eu sunt împotriva acestor critici nejustificate, venite din partea unor foști mari jucători ai naționalei, foști colegi de-ai mei. Ei sunt foarte pretențioși, dar trebuie să fim realiști. Și să fim alături de echipa națională, atât timp cât România are șanse de calificare.

Toată lumea are de câștigat dacă ne calificăm. Și domnul Rotaru, și domnul Becali, și Gică Popescu au nevoie ca naționala să fie la Campionatul European.

Nu văd mari naționale care să joace un fotbal spectaculos și eficient. E vorba de calificare. Scopul scuză mijloacele. Înțeleg pretențiile unor foști jucători, de a câștiga cu Belarus, dar uite că nu s-a putut.

Nici noi, în anumite meciuri, nu puteam. Asta nu înseamnă că trebuie să distrugem echipa națională și să intrăm într-o polemică inutilă, când echipa are nevoie de susținerea noastră.

Trebuie să-i lăsăm să-și facă treaba în liniște. Și să ne bucurăm de calificare. Dacă nu se va întâmpla asta, lumea va fi nemiloasă. Și va fi momentul ca toți să se ducă acasă, inclusiv Răzvan Burleanu. Dacă nici acum nu ne duc la EURO, toată lumea să se ducă acasă! Dar să așteptăm verdictul din teren”, a declarat Florin Răducioiu, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed