Florin Prunea a dat verdictul! Ce se va întâmpla cu cei de la Dinamo. Jucătorul remarcat după ultimul meci

Florin Prunea a dat verdictul! S-a aflat ce se va întâmpla cu cei de la Dinamo. Jucătorul remarcat după ultimul meci al câinilor. Echipa din Ştefan cel Mare a reuşit doar un egal, scor 0-0, pe terenul celor de la Poli Iaşi.

Florin Prunea a dat un verdict clar în privinţa celor de la Dinamo. Fostul portar este convins că oamenii lui Zeljko Kopic nu vor retrograda din Superliga.

Florin Prunea a dat verdictul!

Mai mult, Florin Prunea este încântat de unul dintre jucătorii câinilor. Este vorba despre Eddy Gnahore, jucător transferat de Zeljko Kopic în această iarnă. Prunea este satisfăcut şi de jocul solid din ultimele meciuri.

Formaţia lui Zeljko Kopic s-a apropiat la un singur punct de Voluntari, echipă care ocupă locul de baraj. Florin Prunea a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Eddy Gnahore, mărturisind că acesta este un real câştig pentru Dinamo. Fostul portar a transmis că se observă faptul că mijlocaşul a jucat la un anumit nivel.

„Un jucător foarte bun, un real câștig pentru Dinamo. Se vede că a jucat la un anumit nivel. Ajută foarte mult la Dinamo. Este un real câștig.

Dar și Seljmani este un jucător bun. Eu cred că va ajuta Dinamo foarte mult. Un jucător tehnic”, a declarat Florin Prunea, în direct la Digi Sport.

De asemenea, Florin Prunea a declarat că Dinamo se poate salva de la retrogradare. „Jocul arată acest lucru (n.r. că Dinamo se poate salva de la retrogradare). În repriza a doua, patru ocazii clare de gol (n.r. pentru Dinamo), mari.

Dar Dinamo pierde două puncte mari. Meritau să câștige. A fost echipa mai bună. Cei de la Iași câștigă un punct și o lasă în depărtare pe Dinamo.

Dinamo joacă, arată din ce în ce mai bine. Arată forță de joc. Din punct de vedere fizic arată bine. Eu cred că după întreruperea din martie va arăta și mai bine”, a mai declarat Florin Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed