Fiica unui fost stelist şi-a uimit fanii! Imagini virale pe reţelele de socializare. A încins imaginaţia tuturor / Foto

Maria Ceaușilă şi-a uimit fanii cu ultimele fotografii postate. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Fiica fostului jucător de la Craiova și Steaua a apărut alături de un bărbat celebru.

Fiica unui fost stelist şi-a uimit fanii

Fotografiile postate de Maria Ceaușilă sunt mereu apreciate de fani, aceștia având doar cuvinte de laudă la adresa fiicei lui Gheorghe Ceaușilă.

De această dată, bruneta s-a fotografiat alături de Connect-R și a postat imediat imaginile însoțite de mesajul: „Mintea nu-i a mea pentru că eu nu sunt mintea, spune Connect-R”.

Internauții au observat imediat imaginile și comentariile nu au întârziat să apară. „Eşti splendidă” sau „Eşti o frumuseţe de femeie. Te pup” i-au transmis aceștia.

Maria Ceaușilă a lucrat la FRF

Maria a fost angajată la FRF pentru o perioadă, da apoi a decis să plece. Aceasta s-a ocupat de proiectele derulate în cadrul Secretariatului General al Federației Române de Fotbal. În 2020 a hotărât să se întoarcă la Craiova, și să se angajeze la IR POSDRU SVO.

Gheorghe Ceauşilă a jucat foarte puțin pentru Steaua în sezonul 1985-1986, când echipa antrenată atunci de Emerich Ienei a câştigat Cupa Campionilor şi titlul.

În sezonul 1990 – 1991, Ceauşilă a câştigat titlul cu Universitatea Craiova.

„Tati este bucuros că activez în domeniul sportiv, îndeosebi în cel fotbalistic. Pentru mine, fotbalul a fost dintotdeauna un hobby, iar bunul Dumnezeu m-a ajutat să fac din hobby o carieră.

Iubesc fotbalul! Stimez și apreciez efortul jucătorilor şi al antrenorilor! Tot timpul sunt impresionată de rezistența lor atât la stres, cât si la presiunea fantastică, mai ales atunci când este vorba despre loviturile de la 11 metri, moment în care victoria sau eșecul unei echipe stau în gheata unui singur jucător. Trăind in casa cu un fost fotbalist, toate acestea le simt în suflet. Cât despre Universitatea Craiova… rămâne prima mea iubire”, spunea Maria Ceaușilă în perioada în care lucra la FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed