Fiica unui antrenor celebru a încins internetul! Imagini virale cu tânăra. Fanii au luat foc atunci când au văzut-o pe fata lui Pep Guardiola / Foto

Fiica unui antrenor celebru a încins internetul! Imagini virale cu tânăra. Fanii au luat foc atunci când au văzut-o pe fata lui Pep Guardiola. Aceasta a fost de nerecunoscut pentru fanii de oe internet.

Maria Guardiola a absolvit recent Facultatea de Fashion Management, dar este model. Fiica lui Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, avea contul de instagram privat și nu se afișa prea des pe rețelele de socializare. Recent, Maria a schimbat acest lucru.

Imagini Virale cu fiica lui Pep Guardiola!

Maria Guardiola, fiica cea mare a lui Pep, își tine la curent urmăritorii cu tot ce face în viața de zi cu zi.

Presa din Marea Britanie a numit-o pe Maria „de nerecunoscut”, deoarece aceasta și-a făcut o schimbare drastică a înfățișării. Tânăra a ales să se întoarcă la brunet, culoarea părului, după ce o lungă perioadă a fost vopsită blond.

Maria Guardiola, senzație în Turcia

Maria Guardiola, fiica managerului de la Mancester City, a făcut senzație în Turcia la începutul lunii august. A ieșit la cină într-un outfit perfect pentru o seară misterioasă. Tânăra a ales o rochie mulată neagră, cu spatele gol. Maria a abordat o atitudine atrăgătoare și rafinată, una cu peisajul.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a postat și pe Instagram, pentru a ține la curent ochii cei mai curioși. Aprecierile și comentariile nu au ezitat să apară:

„Pep chiar ştie să facă lucruri frumoase”,
„Acum chiar că sunt fanul lui Guardiola”,
„Eşti fata visurilor mele”.

Fiica lui Pep Guardiola nu și-a ascuns relațiile amoroase de ochii lumii. Tânăra a fost împreună cu Dele Alli, englez de origine nigeriană, care a jucat sezonul trecut pentru Beşiktaş.

După victoria cu Real Madrid, Maria s-a bucurat de realizarea tatălui ei și au sărbătorit împreună câştigarea UEFA Champions League.

Managerul de la Manchester mai are încă doi copii, Valentina și Marius. „Nu ştiu cum să descriu ceea ce Pep Guardiola face. E un geniu. Face totul perfect. Este cel mai bun antrenor din istorie”, a scris Maria Guardiola pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed