Fiica lui Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Ce a făcut după ce FCSB a luat titlul. Imaginile au devenit virale / Video

Fiica lui Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Teodora Stoica a împărtășit cu urmăritorii trăirile pe care le-a avut după ce FCSB a devenit campioana României. Imaginile s-au viralizat imediat și fanii au reacționat.

La meciul de sâmbătă seara, cu Farul, FCSB a devenit campioana României din punct de vedere matematic, după ce a reușit să obțină cele trei puncte, scor 2-1.

Fiica lui Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

Ca la fiecare meci, Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, a fost prezentă în tribuna oficială pentru a susține echipa alături de tatăl său.

Imediat după fluierul final al meciului, în care FCSB-ul a obținut, din punct de vedere matematic, titlul de campionă a României, sărbătoarea a început, și camerele au surprins fericirea de pe fețele tuturor.

Teodora a împărtășit cu urmăritorii săi, pe contul de Instagram, momentul de fericire pe care l-a trăit, alături de MM Stoica. În videoclip se vede cum Teodora sare în brațele tatălui său, nemaiputând să-și stăpânescă fericirea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Stoica (@teodorastoica)

Fanii au reacționat imediat, și au fugit în secțiunea de comentarii pentru a-și arăta comapasiunea, atât față de câștigarea titlului, cât și față de momentul emoționant dintre tată și fiică. „Fără cuvinte…Dragoste infinită”, „Felicitări! O familie frumoasa și o legătură puternică!”, „Campionii, campionii, ole ole ole”, „Așteptarea a luat sfârșit”, „În sfârșit! Doamne ajută!”.

Până și Anamaria Prodan a reacționat la videoclipul postat de Teodora. Impresara de fotbaliști și-a arătat compasiunea prin 4 emoticoane de inimă roșie.

FCSB a câştigat titlul în Superliga cu 3 etape înaintea finalului sezonului. Acum, echipa pregătită de Elias Charalambous atacă Champions League. Va începe din turul 1 preliminar, dar Gigi Becali speră să ajungă în grupele competiţiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed