Darius Olaru a izbucnit în lacrimi! Dezvăluiri emoționante după ce FCSB a luat titlul. Mărturia căpitanului noii campioane

Darius Olaru nu s-a abținut și a izbucnit în lacrimi după ce a devenit campion cu FCSB. Căpitanul echipei a făcut spectacol alături de David Miculescu la flash-interviu, acolo unde și-au pus întrebări unul altuia.

Echipa lui Gigi Becali a câștigat primul titlu după 9 ani de așteptare, iar Olaru a mărturisit că nici măcar nu știe cum să se bucure.

Darius Olaru a izbucnit în lacrimi

Căpitanul roș-albaștrilor nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi după ce FCSB a devenit campioana României. 

„Sincer, mă simt extraordinar, nu știu cum să mă bucur. Am exersat la antrenament execuția de la golul 1. Nu am pregătit nimic pentru sărbătoarea de azi, vom vedea ce vom face. Am simțit că vine titlul 27, era și data de 27. Mulți mi-au scris.

Am izbucnit în lacrimi la final, nu știu să îmi gestionez emoțiile. Mereu plâng, și când sunt trist, și când sunt bucuros. Așteptam un an de zile meciul acesta. A fost sezonul nostru, am stat pe primul loc de la început la final. E meritul nostru și al staff-ului. Le mulțumim fanilor, au venit din nou în număr foarte mare. Mai avem câteva meciuri și mă gândesc la EURO. Vom petrece cât vor băieții, am aștepta mult acest moment. Eu de când am venit, de 4 ani jumate, am așteptat acest moment. Nici nu știm cum să ne bucurăm, suntem mulți tineri și nu știm ce să facem.

Așteptăm meciul cu CFR Cluj când vom primi trofeul. Eu vreau să joc până la finalul sezonului, voiam indiferent de câte meciuri erau”, a declarat Darius Olaru, la Prima Sport.

Cum s-au distrat fotbaliștii după meci

Darius Olaru și David Miculescu și-au pus întrebări unul altuia la  flash-interviu.

Foto. captură Digi Sport

„Cum ai reușit să marchezi acel gol frumos din prima repriză”,  a întrebat Olaru.

„Nu am știu că e De Bruyne la noi în echipă, mi-a dar o pasă genială”, a fost replica lui Miculescu.

„Ai avut o execuție din gleznă, cu exteriorul”, a continuat căpitanul echipei.

„Am lucrat cu Ovidiu Kurti (n.r. – fizioterapeutul FCSB), m-a aranjat el”, a fost replica colegului său.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed