Fiica lui Ion Ţiriac a încins internetul! Imaginea care i-a înfierbântat pe fani. Ce a putut să facă înaintea Anului Nou / Foto

Fiica lui Ion Țiriac a încins internetul! Imaginea care i-a înfierbântat pe fani. Ce a putut să făcă înaintea Anului Nou, alături de prietena sa cea mai bună. Ipostazele în care au apărut cele două i-au uimit pe fani.

Fiica lui Ion Țiriac, apariție de zile mari pe rețelele de socializare! Vacanță de lux pentru tânăra brunetă. Nu a avut rețineri.

Fiica lui Ion Țiriac a încins internetul!

Ioana Țiriac trăiește la cote maxime și nu se sfiește să apară în diverse ipostaze, pe cont propriu sau alături de prietenii săi apropiați.

Beatrice Lazariuc, prietena cea mai bună a Ioanei, a fost din ce în ce mai prezentă în viața tinerei, iar internauții au observat din plin acest aspect.

Momentan plecate în vacanță, cele două s-au fotografiat provocator și au postat fotografia pe InstaStories.

Beatrice Lazariuc, pasionată de modă

Beatrice deține un magazin online vestimentar, în cadrul căruia comercializează piesele unor branduri de lux internaționale, potrivit perfecte.ro.

”Am un atelier de creație, de lenjerie intimă, mai exact. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică.

Noi vorbim foarte deschis (n.r. Anastasia Lazariuc şi Beatrice Lazariuc), îi spun multe lucruri înainte de a le spune mamei mele și ea face la fel. Când ies în oraș cu ea, nimeni nu mă crede că e bunica mea. Toată lumea crede că e mama. În primul rând eu nu-i spun bunică, ci Anastasia. Avem o relație specială, de prietenie!”, spunea ea în urmă cu ceva timp.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed