Jurnalista celebră implicată într-un scandal uriaş! Totul s-a întâmplat după o imagine postată. Dezvăluiri şi imagini incendiare / Foto

Jurnalista celebră implicată într-un scandal uriaş! Dezvăluiri şi imagini incendiare despre Sara Carbonero. Totul s-a întâmplat după o imagine postată. Femeia a răbufnit pe rețelele de socializare.

Sara Carbonero a dat startul unui scandal de proporții! Nu s-a abținut. Jurnalista a fost criticată dur de către internauți pe social media.

Dezvăluiri incendiare despre Sara Carbonero!

Sara Carbonero a trecut printr-o perioadă teribilă în urma despărțirii de Iker Casillas, portar spaniol retras din activitate. 

Jurnalista sportivă a fost nevoită să se adreseze în mod direct internauților care, în ultima perioadă, au criticat-o dur pentru aspectul său fizic.

Femeia a pierdut în greutate vizibil și s-a afișat, adesea, tristă din cauza separării de fostul partener. 

Sara și Iker au divorțat la începutul anului 2021, încheind o relație de aproximativ 11 ani. Motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea fostului portar al celor de la Real Madrid.

”Ar trebui să controlăm mai mult aceste tipuri de comentarii!”

Sara Carbonero a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare.

„Când cineva îi spune unei persoane că arată continuu trist, cu ce intenție o face? Cu siguranță nu pentru a o înveseli. Până acum ar trebui să știm cu toții că rețelele sociale și în special Instagram sunt doar o mică fereastră în ceea ce este cu adevărat viețile noastre. Un procent mic pe care personal îl protejez cu mare precauție.

În acest sens, în opinia mea, este vorba despre a face ca intriga pe care o arătăm și o împărtășim să fie cât mai reală și autentică posibil. Aceasta este cheia și ceea ce ne face pe toți diferiți. Dacă nu vă place pe cineva, nu-l urmați.

Dar urmărind o persoană să-i spună în mod repetat cât de tristă este, când chiar nu știi nimic despre viața lui, mi se pare că contribuie puțin.

În orice caz, nu ajută, desigur. Ochii mei au fost așa din ziua în care m-am născut. Ar trebui să controlăm mai mult aceste tipuri de comentarii, ca toate cele care au legătură cu orice trăsătură fizică.

Iar judecățile pripite, în general, sunt total nefondate. Mai mult respect și empatie în acest an care este pe cale să înceapă, vă rog. Mai multă iubire. Nu este atât de greu!”, a fost mesajul postat de Sara Carbonero, pe Instagram, potrivit spaniolilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed