Fiica Anamariei Prodan, gesturi incredibile! Nu a fost doborâtă de drama prin care a trecut. Dezvăluiri de senzaţie despre tânără

Fiica Anamariei Prodan, gesturi incredibile! Nu a fost doborâtă de drama prin care a trecut. Dezvăluiri de senzaţie despre tânăra cu voinţa de fier. Face orice pentru a-şi îndeplini visul vieţii.

Dacă Anamaria Prodan trece prin clipe teribile după divorţul de Laurenţiu Reghecampf, nici viaţa lui Sarah nu e simplă.

Fiica Anamariei Prodan, gesturi incredibile!

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, luptă pentru visul ei. Tânăra de doar 20 de ani a trecut prin momente grele. Joacă baschet de performanţă în SUA, dar anul trecut s-a accidentat grav la genunchi. Nu a renunţat însă la pasiunea sa. Fiica cea mică a impresarei se antrenează din greu și visează la ziua în care va intra din nou pe teren.

În urmă cu câteva zile, Sarah Dumitrescu a mers la baza celor de la FCSB. Acolo se antrenează în sala de forță. Decizia tinerei a surprins pe toată lumea. Asta pentru că Anamaria Prodan a ajuns la cuțite cu Gigi Becali, patronul vicecampioanei.

Sarah stă departe de certurile respective și își continuă procesul de recuperare, la București. Se antrenează din greu la o sală de fizioterapie. Sarah speră să scape cât mai repede de accidentarea la genunchi. Pentru asta trage din greu la sala de forță, cu exerciții epuizante.

Are un regim de antrenament „spartan”, astfel încât să revină în SUA și să își continue visul din lumea baschetului. Ca și tatăl ei, Sarah Dumitrescu are cetățenie americană. Joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsătorie, s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed