Femeia părăsită de Cristi Borcea, de nerecunoscut! Nici milionarului nu i-a venit să creadă. Ce i-a făcut actualul soţ

Femeia părăsită de Cristi Borcea, de nerecunoscut! Nici milionarului nu i-a venit să creadă. S-a aflat ce i-a făcut actualul soţ Alinei Vidican. După ce a fost părăsită de Borcea pentru Valentina Pelinel, Alina şi-a schimbat total viaţa.

Femeia pe care Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel a avut o surpriză de proporţii. Totul s-a întâmplat de ziua ei, când a împlinit 39 de ani.

Femeia părăsită de Cristi Borcea, de nerecunoscut!

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican a avut parte de o surpriză uriaşă din partea actualului său soţ. A primit o maşină de lux de aproape jumătate de milion de euro din partea lui Claude Senhoreti.

De asemenea, Claude Senhoreti a scris şi un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.„Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!”, a scris soţul Alinei Vidican, pe Instagram.

Cea de-a doua soție a milionarului român și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, după ce s-a despărțit de fostul patron al lui Dinamo. Alina şi milionarul brazilian Claude Senhoreti s-au căsătorit în 2021.

Cei doi s-au cunoscut în 2019, pe vremea când brazilianul era însurat cu altă femeie. Senhoreti a fost complet fermecat de Alina Vidican și, în cele din urmă, a decis să divorțeze. Milionarul sud-american s-a căsătorit apoi cu Alina, în 2021.

Claude este pilot de curse și deține o firmă organizatoare de evenimente din domeniul auto. Brazilianul a implicat-o în afacere și pe Alina Vidican. Printre serviciile puse la dispoziție de firma lui Senhoreti se numără și închirierea de mașini de lux, precum Ferrari și Lamborghini.

Pe lângă business-ul pe care îl conduce alături de soțul său, Alina are mare grijă și de cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu Cristi Borcea: George și Gloria.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed