Femeia celebră care îl susține pe Nicolae Stanciu! Anamaria Prodan i-a dat de gol: ‘Ea nu a trecut pe la toți fotbaliștii’ / Foto

Femeia celebră care îl susține pe Nicolae Stanciu. Anamaria Prodan a vorbit despre cea care îl susține necondiționat pe căpitanul naționalei României și a făcut dezvăluiri inedite.

Impresara a avut doar cuvinte de laudă la adresa partenerei fotbalistului de la Damac. 

Cine este cea care îl susține pe Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu și Andreea au o relație de 11 ani, iar Anamaria Prodan spune că tânăra este în spatele succesului fotbalistului. 

Impresara a recunoscut că în urmă cu mulți ani, credea că Andreea îi va distruge cariera. Și asta pentru că Stanciu o iubea atât de mult încât călătorea foarte des la Alba Iulia pentru a o vedea. Acum însă, și-a schimbat părerea.

„Stanciu e un om minunat, un familist cum puțini se nasc. Își divinizează familia, soția și copiii. Este un băiat care a avut o relație minunată cu soția lui și înainte. Ei sunt de mulți ani împreună.

El așa a fost educat și așa este și familia lui, pentru acest fapt el e astăzi e numărul 1 din toate timpurile. Eu am fost și la nunta lor. La început am fost supărată pe Andreea, soția lui, mi se părea că îi ia mult prea mult timp din performanță. El era atât de îndrăgostit încât pleca după antrenamente la Alba cu mașina și se întorcea imediat.

Se ducea să o vadă și se întorcea. Am fost supărată și am hotărât cumva ca ea să vină și să stea cu el în București. Doar că ea avea facultate și niciodată nu a vrut să renunțe la facultate. Atunci am înțeles ce fel de fată este ea”, a spus Anamaria Prodan la Fanatik.

Anamaria Prodan: „O femeie te ridică sau te coboară”

Anamaria Prodan spune că cea care i-a dăruit două fete căpitanului naționalei este în spatele succesului acestuia.

„În momentul în care a terminat facultatea, a venit lângă el și l-a ajutat să devină bărbatul și familistul care este astăzi.

În general o femeie te ridică sau te coboară. Când femeia are educație și provine dintr-o familie frumoasă și a făcut ceva în viața asta, este cu siguranță un plus. Andreea nu era o femeie antrenată prin oraș. Ea nu era o femeie trecută pe la toți fotbaliștii. Ea nu făcea parte din damele Bucureștiului.

Era o fată crescută într-o familie superbă. O fată care a făcut o facultate nu pe scări, ci pe băncile școlii. Andreea e o fată care și-a dorit enorm ca el să fie liniștit, să facă performanță, iar ea să aibă o meserie în mână”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed