Femeia celebră care îl distruge pe campionul mondial! Scandalul divorțului escaladează. Dezvăluiri și imagini de senzație / Foto

Scandalul divorțului escaladează. Soţia lui Exequiel Palacios a trecut la amenințări. Este decisă să-i vândă fotbalistului toate amintirile de la finala Cupei Mondiale din Qatar. A pus în practică totul.

Mai mult, blondina a spus într-o emisiune televizată că are informații explozive care ar putea compromite echipa naţională argentiniană.

Soţia lui Exequiel Palacios a ieșit la atac

Exequiel Palacios și Yesica Frias s-au cunoscut în 2018, iar în 2021 s-au căsătorit. Mariajul a ajuns acum la final, iar femeia amenință că se va răzbuna pe mijlocașul lui Leverkusen pentru că acesta a refuzat să-i dea bani pentru a cumpăra apartamentul în care au locuit până acum în apropiere de Buenos Aires.

Yesica Frias a scos la vânzare mai multe obiecte care îi aparțin fotbalistului, printre care și tricourile de la Cupa Mondială 2022 din Qatar. Ea susține că a găsi și cumpărători.

Yesica a vorbit la emisiunea locală Socios del Espectaculo despre acest subiect.

„Nu vrea ca eu să părăsesc locuinţa. Dar nici nu vrea să plătească ce a mai rămas, iar banii care lipsesc nu reprezintă nimic pentru el”.

Ea a declarat că a luat deja măsuri şi că intenţionează să vândă toate tricourile şi medalia de campion mondial pentru a plăti apartamentul.

Ea a adăugat că deţine informaţii care ar putea compromite echipa naţională argentiniană: „Este în interesul lui ca eu să tac. Sunt lucruri pe care le ştiu despre echipa naţională şi despre care nu am vorbit niciodată”, a spus soția fotbalistului.

Cel mai important articol este tricoul purtat cu ocazia finalei cu Franța de la CM, pe care Frias a obținut o sumă importantă.

„Cumpărătorul primului tricou. O rată mai puțin de plătit!”, a fost postarea care a însoțit fotografia.

Exequiel Palacios a debutat în 2018 pentru naționala Argentinei. La Cupa Mondială din Qatar, a jucat doar două meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed