Femeia celebră care îl consolează pe Ionuț Radu! Ce face tricolorul după ce a ratat EURO 2024. Imagini şi dezvăluiri virale despre iubita portarului / Foto

Ionuț Radu a fost lăsat în afara lotului de 28 de jucători convocați de către Edi Iordănescu, la EURO 2024! Tânărul portar a dat dovadă de evoluții nesatisfăcătoare în acest sezon, însă acesta nu a dat greș în ceea ce privește suportul moral. Într-o manieră necondiționată și sinceră, iubita sa, Francesca Cuccuru, îi ține mereu spatele în momentele mai puțin plăcute din carieră.

Ionuț Radu și-a trecut în cont doar 5 meciuri în poarta celor de la Bournemouth, în toate competiţiile, şi a încasat 11 goluri. În timp ce așteaptă ca viitorul său să se concretizeze, în contextul în care românul este împrumutat în Premier League de la Inter, acesta se bucură de vacanță alături de partenera de viață.

Femeia celebră care îl consolează pe Ionuț Radu!

Cei doi sunt împreună de aproximativ doi ani. Ionuț Radu a cunoscut-o pe Francesca pe rețelele de socializare și nu a durat mult până când a prezentat-o familiei.

Fericitul cuplu s-a postat pe Instagram în cel mai savuros mod. Pe plajă, sub soarele arzător. În doar trei ore, postarea a adunat peste 17.000 de aprecieri.

„Nu este adevărat că portarii nu înscriu niciodată!”/ „Cât de frumoasă!”/ „Minunată fiinţă!”/ „Eşti atât de frumoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Francesca.

Potrivit unui interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, Francesca s-a mutat, deja, împreună cu portarul român.

„Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas!”, a dezvăluit Ionuţ Radu.

”Vor să îl transfere definitiv!”

Conform celor de la CalcioMercato, Ionuț Radu este dorit de către oficialii celor de la Como, echipă care tocmai și-a asigurat promovarea în Serie A.

„Va fi o vară fierbinte pentru Radu, pentru care există un puternic interes din Como. După ce au sărbătorit promovarea în Serie A, managerii clubului italian lucrează deja la întărirea echipei pentru sezonul viitor.

În ultimele zile au existat deja contacte cu anturajul jucătorului pentru a înțelege costurile mutării. S-au cerut deja informații și ideea lui Como este să îl transfere definitiv!”, au notat italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed