Femeia celebră care i-a sucit minţile vedetei de la CSU Craiova! Cei doi au plecat din ţară. Imaginile momentului cu jucătorul şi soţia sa / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile vedetei de la CSU Craiova! Cei doi au plecat din ţară. Imaginile momentului cu jucătorul şi soţia sa din vacanţă. După un sezon ratat, fotbalistul a plecat din România.

Femeia celebră şi jucătorul au plecat într-o vacanţă de lux în Turcia. Andrei Ivan a dus-o pe frumoasa sa soţie într-o destinaţie exclusivistă.

Femeia celebră care i-a sucit minţile vedetei de la CSU Craiova!

După ce a ratat cupele europene cu CSU Craiova, Andrei Ivan încearcă să uite sezonul negru. A plecat în vacanţă alături de soţie, dar şi de copilul de doar 8 luni. Căpitanul lui CSU Craiova a ales să meargă în Turcia. Acolo s-a cazat într-un resort de lux din stațiunea Tekirova.

Fotbalistul a mers alături de soția lui, Anda Butuc (22 de ani), și fiica acestora în vârstă de doar opt luni. Desigur, Andrei Ivan nu s-a zgârcit când a fost vorba despre bani. Potrivit prețurilor de pe Booking, la hotelul unde s-a cazat fotbalistul patru nopți în luna iunie costă în jur de 13.600 de lei. Adică 3.400 de lei pe noapte pentru o cameră de două persoane, echivalentul a aproximativ 685 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed