Femeia celebră care i-a sucit minţile unui mare sportiv! Gestul extrem făcut înaintea meciului. Dezvăluiri şi imagini incredibile / Foto

Ryan Garcia l-a umilit pe Devin Haney, la categoria superușoară! Boxerul american a încasat prima înfrângere din cariera sa, pe data de 21 aprilie, în New York. Cu toate acestea, Garcia a ratat oportunitatea de a-i fura centura de WBC de sub nas lui Haney, pentru că nu a reușit să se impună la următoarea categorie, și anume, cea de 63.5 kg.

Garcia i-a plătit adversarului suma de 600.000 de dolari, respectând clauza impusă înainte de partidă. Chiar înainte de partidă, americanul a trecut prin șapte zile pline de haos.

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Ryan Garcia!

Cu o săptămână înainte de duelul direct cu Haney, Garcia a cerut-o în căsătorie pe Savannah Bond, vedetă de filme pentru adulți, în vârstă de 33 ani.

Tânărul pugilist s-a filmat când a cerut-o de soție pe australiancă: „Haide! Viitoarea mea soție. Sunt foarte fericit!”, a fost mesajul lui Ryan.

”Am băut în fiecare zi și tot l-am bătut!”

Mai mult de atât, Garcia a recunoscut că s-a îmbătat în fiecare seară, în săptămâna premergătoare duelului.

Garcia s-a impus în lupta cu Haney la puncte (114-110, 115-109 și 112-112). Ryan a controlat lupta, reușind să-l trimită la podea pe Haney de trei ori, în rundele 7, 10 și 11.

„Nu-mi pasă de ce spune lumea despre mine. Am trecut prin foc și tot l-am bătut pe nenorocitul de Devin Haney. Am băut în fiecare zi și tot l-am bătut. Ce s-a întâmplat? Am băut în fiecare noapte. Luni și marți am ieșit în oraș și am băut, am băut, am băut. Și ce s-a întâmplat? Am câștigat.

Nu sunt neapărat mândru, dar e o declarație de forță. La naiba! Nu vă putem pune cu mine. Fac ce vreau!”, a spus Garcia, care a băut o bere chiar și în timpul cântarului oficial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed