Femeia celebră care i-a sucit minţile unui jucător de la FCSB! A fost alături de el în cele mai grele momente. Imagini virale cu partenera jucătorului / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile unui jucător de la FCSB! A fost alături de el în cele mai grele momente. Au apărut imagini virale cu partenera jucătorului.

Ionuț Panțîru (27 de ani) s-a întors pe teren, după doi ani și jumătate de pauză. Fundașul stânga de la FCSB a evoluat în partida cu Sepsi, scor 5-2, el înlocuindu-l pe Risto Radunovic în minutul 83.

Femeia celebră care i-a sucit minţile unui jucător de la FCSB

Alexandra Ioana, soția lui Ionuț Panțîru, a postat un mesaj pe Instagram, aceasta vrând să-l felicite pe jucător pentru revenirea sa.

„Cu multă credință și muncă, orice e posibil. Te iubesc, little warrior (n.r. – micule războinic)”, a fost mesajul scris de Alexandra.

Fundașul nu mai evoluase de pe data de 25 aprilie 2021, atunci când a avut loc meciul FCSB-Sepsi, scor 1-2. În acea partidă, el a intrat în contact cu Adrian Şut, coechipierul său. Panţîru a trecut prin trei operații la genunchi, primele două fără succes.

Inițial, jucătorul fusese operat de renumitul doctor Pier Paolo Mariani, însă intervenția chirurgicală din Italia a fost un eșec, Panțîru fiind operat, din nou, în România, după cum a afirmat Mihai Stoica în aprilie 2023.

„Panțîru cred că a ales greșit să se opereze în Italia. Apoi s-a reoperat în România”, spunea managerul general de la FCSB la acea vreme.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed