Femeia celebră care i-a sucit minţile unui fotbalist faimos! Dezvăluiri incredibile din interior. Pe cine a părăsit tânăra / Foto

Fiica lui Luis Enrique, antrenorul celor de la PSG, s-a plictisit de atacantul Barcelonei, Ferran Torres! Tânăra în vârstă de 24 de ani l-a înlocuit pe jucătorul ibericilor cu un alt fotbalist de națională.

Jurnaliștii din Spania preconizează că s-a înfiripat o nouă poveste de dragoste între fiica lui Enrique, Sira Martinez și Robin Le Normand, fundașul central al celor de la Real Sociedad. Cei doi porumbei ar fi fost văzuți fiind intimi unul cu celălalt, în orașul San Sebastian.

Fiica lui Luis Enrique i-a sucit minţile unui fotbalist faimos!

Pe de altă parte, cei doi ar fi fost zăriți și în aeroportul din Spania. Robin Le Normand ar fi condus-o pe tânără, în contextul în care Sira urma să zboare la Paris pentru a se întâlni cu tatăl său, managerul celor de la PSG.

Robin Le Normand s-a născut în Franța, dar a obținut cetățenia spaniolă în 2023. Fundașul a făcut parte din echipa Spaniei pe vremea când gruparea a câștigat UEFA Nations League, în același an.

Sira Martinez l-a cucerit pe francez cu personalitatea sa interesantă. Tânăra este practicantă de hipism și este pasionată de cai încă din copilărie. Aceste hobby-uri ale sale sunt documentate în permanență pe social media, acolo unde este urmărită, în detaliu, de peste 340.000 de internauți.

Anul trecut, la scurt timp după despărțirea de Ferran, Sira era adesea văzută în compania pilotului de motociclism, Alex Marquez, deși cei doi nu confirmaseră o potențială relație amoroasă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed