Femeia celebră care i-a sucit minţile unui fotbalist! Ce au putut să facă direct pe teren. A fost dat afară de la echipă după escapadă /Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile unui fotbalist! Ce au putut să facă direct pe teren. A fost dat afară de la echipă după escapadă.

Ea este femeia celebră care i-a sucit mințile unui fotbalist! Este vorba de Nives Celsius, fosta soție a internaționalului croat Dino Drpic.

Femeia celebră a făcut dezvăluiri incendiare

Femeia celebră a făcut dezvăluiri incendiare! Fosta soție a fotbalistului cu o selecție în naționala Croației a vorbit despre un eveniment întâmplat în urmă cu câțiva ani, care i-a șocat pe toți fanii.

Fostul model Playboy a vorbit, pentru televiziunea din Serbia, potrivit Daily Star, despre un eveniment incredibil, petrecut alături de soțul ei de la acea vreme.

Conform spuselor frumoasei femeii, cei doi au întreținut relații sexuale la mijlocul terenului, cel mai probabil pe stadionul celor de la Dinamo Zagreb.

„Dino aranjase să ne aprindă luminile stadionului și, în sfârșit, și-a îndeplinit visul de a face sex în mijlocul unui teren de fotbal. A fost foarte obraznic”, a spus vedeta.

În urma acestei întâmplări, oficialii clubului din capitala Croației l-au pus pe lista de transferuri pe fundașul croat. Totul s-a întâmplat în anul 2009, iar soția sa de la acea vreme i-a încheiat, practic, cariera la Dinamo Zagreb.

În cariera sa, Drpic a jucat pentru: Dinamo Zagreb, Karlsruher, AEK Atena, Volyn Lutsk, Rijeka și Brunei DPMM FC.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed