Femeia celebră care i-a sucit mințile marelui Ronaldo! Imagini virale cu fotomodelul care i-a devenit soție. E cu 14 ani mai mică decât fostul mare fotbalist / Foto

Femeia celebră care i-a sucit mințile marelui Ronaldo! Au apărut imagini virale cu fotomodelul care i-a devenit soție. Este cu 14 ani mai mică decât fostul fotbalist.

Pe data de 25 septembrie 2023, Ronaldo Nazario (47 de ani) s-a căsătorit cu Celina Locks (33 de ani), fotomodel brazilian. Cei doi formează un cuplu deja de șapte ani.

Femeia celebră care i-a sucit mințile marelui Ronaldo

Cererea în căsătorie a avut loc în ianuarie, pe o plajă din Punta Cana, Republica Dominicană.

Până acum, fostul jucător a mai fost căsătorit de 3 ori. În 1999, Ronaldo Nazario s-a însurat cu Milene Domingues, cu care are și un fiu. Divorțul a fost pronunțat 4 ani mai târziu.

Mai apoi, Ronaldo s-a căsătorit cu Danella Cicarelli, cei doi separându-se după numai 3 luni de relație.

Cea de-a treia soție a fostului fotbalist a fost Maria Beatriz Antony, cu care Ronaldo are doi copii, pe Maria Sophia (14 ani) și Maria Alice (12 ani).

Ronaldo Nazario mai are un copil rezultat în urma unei scurte relații cu Michele Umezu. Fostul jucător și-a recunoscut fiul, pe Alexander (22 de ani), în anul 2010.

Pe actuala parteneră, Nazario a cunoscut-o prin intermediul rețelelor de socializare. Relația lor a început în anul 2016. Pentru ca cei doi să se poată cununa religios, Ronaldo s-a și botezat.

„Astăzi este o zi foarte specială. Am fost botezat! Credința creștină a fost întotdeauna o parte fundamentală a vieții mele încă din copilărie, deși încă nu fusesem botezat.

Acum mă simt cu adevărat regenerat ca un copil al lui Dumnezeu – într-un mod nou, mai conștient, mai profund. Îmi reînnoiesc angajamentul de a urma calea binelui, liberului și spontanei voințe, crezând în dragostea lui Iisus, în dragostea caritabilă”, a scris Ronaldo pe rețelele sociale, pe data de 12 septembrie.

Acum, brazilianul este acționar majoritar la cluburile de fotbal Rayo Vallecano (Spania) și Cruzeiro (Brazilia).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed