Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Sergio Ramos revine în forţă! Imagini spectaculoase cu vedeta aflată în pragul divorţului. Fanii nu s-au mai abţinut / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Sergio Ramos revine în forţă! Imagini spectaculoase cu vedeta aflată în pragul divorţului. Fanii nu s-au mai abţinut. Soţia fostului căpitan al lui Real Madrid continuă să facă furori pe reţelele de socializare.

Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, a pozat în costum de baie. Arată senzaţional după patru naşteri.

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Sergio Ramos revine!

Pilar Rubio continuă să fie model de lenjerie intimă. Este extrem de bine cotată în industrie, chiar dacă a devenit mamă. Tocmai a pozat pe Instagram în ultimul model de costum de baie. Prezentatoarea TV a atras atenția mai multor vedete.

Beatriz Espejel, soția lui Koke, căpitanul lui Atletico, a reacționat prima. „Spectaculoasă”, i-a scris lui Pilar la postare. Mar Montoro, o altă prezentatoare celebră din Spania, a comentat și ea: „Frumoasă și elegantă în mod natural”.

S-a spus că Sergio Ramos și Pilar Rubio vor divorţa. Zvonurile prind contur după ce conacul din orașul La Moraleja a fost scos la vânzare. Proprietatea dispune de multe facilități și proprietăți pe un teren de 2500 de metri pătrați.

Cuplul a luat decizia de a scoate la vânzare conacul din La Moraleja, acolo unde a locuit câțiva ani, conform as.com. Ramos o vinde cu 6 milioane de euro.

Cei doi sunt împreună din anul 2019. Au împreună patru băieți, pe care nu s-au oferit să îi expună public la diferite meciuri de fotbal ale sportivului sau în fotografii, pe rețelele de socializare. Sergio, Marco, Alejandro și Maximo Adriano au devenit vedete de mici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed