Femeia celebră care i-a înnebunit pe fani! Apariţie fabuloasă după vacanţă. Reţelele de socializare au luat-o razna / Foto

Femeia celebră care i-a înnebunit pe fani! Apariţie fabuloasă după vacanţă. Reţelele de socializare au luat-o razna.

Diletta Leotta (32 de ani), prezentatoare TV, și-a reluat activitatea. Asta după ce italianca a devenit mamă.

Femeia celebră care i-a înnebunit pe fani

Partenera lui Loris Karius a participat, din postura de reporter DAZN, la duelul Inter-AC Milan, scor 5-1.

Leotta are o relație cu Loris Karius, portarul celor de la Newcastle, ei devenind părinți pe data de 16 august.

„Sunt super entuziasmată! Vă mulțumesc tuturor pentru o primire minunată, abia așteptam să revin”, a fost mesajul postat de Diletta pe contul de Instagram.

Diletta Leotta: „Sper să fiu o mamă bună”

Vedeta din Italia a povestit cum s-a simțit atunci când a aflat că va fi mamă, dar și cum a fost sarcina ei.

„Era în ajunul Crăciunului și eram în Catania, unde am crescut, și în timp ce luam prânzul cu prietenii mei, am băut o bere și m-am gândit: ce gust oribil, și imediat mi-am spus că aici e ceva în neregulă. Așa că am cumpărat testul, a ieșit pozitiv și a fost un șoc total.

Am trăit un moment de bucurie, apoi frică, apoi imediat mi-am spus: și acum ce fac? Reacția lui Loris a fost lucrul care m-a ajutat cel mai mult: eram pe un video call, el era în Anglia. Eu eram în panică, el era foarte calm, foarte fericit. Nu cred că am vorbit, nu am putut. I-am arătat testul. Sper să fiu o mamă bună. Fără să renunț la mine.

E important că îi am pe tata aproape, pe mama, asistenta maternală… Toți sunt importanți în această fază. Eu am gestionat destul de calm situația. Au fost momente în care simțeam că am un plus de energie, că sunt invincibilă și indestructibilă, iar altele în care nu stăteam în picioare și mă deranja faptul că nu eram 100% performantă, ca de obicei”, a spus Leotta, conform Corriere della Serra.

Diletta Leotta: „Nu știi niciodată cum vei reacționa”

Mai apoi, Diletta Leotta a povestit cum s-a simțit în perioada de dinainte de naștere, aceasta recunoscând că a întâmpinat dificultăți, atât fizice, cât și mentale.

„În ultima fază, însă, mă simțeam greoaie, lentă, îmi lua 10 minute să alerg un metru, iar acest tip de schimbare fizică m-a afectat. În opinia mea, nașterea unui copil este ceva atât de puternic încât nu știi niciodată cum vei reacționa. Am văzut experiența cumnatei mele, care a născut la începutul lunii iulie: ea planifica absolut totul, dar apoi s-a născut Sveva și i-a subminat toate planurile.

Așa că mi-am spus: dar știi ceva? Eu nu-mi fac planuri, eu doar văd cum merge, altfel pierzi timpul, pentru că nu poți face niciodată o predicție reală”, a mai spus Diletta Leotta, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed