Femeia celebră care a şocat pe toată lumea! Ce a putut să facă atunci când iubitul ei era huiduit. Imagini virale / Foto

Femeia celebră care a şocat pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să facă atunci când iubitul ei era huiduit. Imagini virale de la al doilea turneu de Mare şlem al anului, Roland Garros. Este vorba despre una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Taylor Fritz a şocat pe toată lumea. Iubita jucătorului nu a dat doi bani pe huiduielile fanilor.

Femeia celebră care a şocat pe toată lumea!

Femeia celebră a fost alături de iubitul ei la Roland Garros. I-a purtat noroc acestuia în turul secund al turneului de Mare Şlem de la Paris. Locul 8 ATP, Taylor Fritz l-a învins pe Arthur Rinderknech. A fost 2-6, 6-4, 6-3, 6-4 pentru Fritz.

Pentru că a jucat împotriva unui reprezentant al țării gazdă, Franța, Taylor Fritz a fost huiduit copios de toți fanii prezenți în tribune. După meci le-a făcut semn să tacă, iar huiduielile au fost şi mai copioase.

Evident, publicul a început să-l huiduie și mai tare pe Taylor Fritz, moment în care atenția s-a îndreptat către iubita americanului, Morgan Riddle.

Deși iubitul său nu era în cea mai fericită ipostază, Morgan Riddle zâmbea larg. Mai mult, chiar a scos aparatul foto pentru a imortaliza momentul. Nu i-a păsat deloc de faptul că fanii erau foarte nervoşi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed