Femeia care l-a hărțuit pe David Beckham a fost reținută. Dezvăluiri terifiante făcute de fostul fotbalist

David Beckham și Harper, fiica sa, au trecut prin clipe dificile după ce au fost hărțuiți de o femeie de 58 de ani. Incidentele au avut loc în primăvara acestui an, iar fotbalistul a declara că s-a simțit neajutorat și că s-a temut pentru siguranța familiei sale.

Femeia care suferă de probleme mintale a trimis mai multe scrisori, apoi a mers și la reședința fotbalistului.

„Am sentimente față de tine, David. Victoria îmi datorează niște bani. De mai mulți ani fură din conturile mele. Aș fi recunoscătoare dacă ea nu va fi acolo. Te rog, tu trebuie să fii acolo”, scria Sharon în una dintre scrisori.

Sharon Bell a încercat să-l contacteze pe Beckham și în 2016, atunci când credea că ar fi avut o relație cu fostul internațional englez.

Beckham a declarat în fața instanței că cel mai înspăimântător moment a fost acela când femeia s-a dus să o ia de la școală pe Harper spunând că este mama sa. Victoria a intervenit însă imediat și a chemat poliția.

Sharon Bell a fost reținută

Tribunalului din Westminster a considerat că femeia reprezintă un pericol și a dispus reținerea acesteia.

„A apărut fără niciun avertisment, făcând amenințarea mai țintită și mai intimidantă. M-am simțit neajutorat și furios că nu puteam face nimic”, a spus fostul fotbalist într-o declarație citită la Westminster Magistrates Court.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed