Favoritul lui Gigi Becali revine în fotbal! Cu ce echipă a semnat Bănel Nicoliţă. Surpriza este uriaşă

Favoritul lui Gigi Becali revine în fotbal! S-a aflat cu ce echipă a semnat Bănel Nicoliţă. Surpriza este uriaşă. Fostul jucător de la FCSB a semnat cu o formație din eșalonul 4. Ce spune Andrei Vochin despre această mutare.

Bănel Nicoliță, în vârstă de 39 de ani, a semnat cu CS Amara. El a dezvăluit care sunt planurile sale la noua formație.

Favoritul lui Gigi Becali revine în fotbal!

CS Amara l-a cooptat pe Bănel Nicoliță în echipa sa cu scopul de a lupta pentru promovarea în Liga 3. Fostul jucător de la FCSB are planuri mari, dorind să îl aducă și pe fratele său în Liga 4.

„M-a sunat Dragoș Buzatu de la Victory Cup și m-a rugat, băi Bănele nu vrei să mergi să joci pentru Amara. Pentru tine și că îi cunosc pe băieți că am avut un amical cu ei acum doi ani de zile merg. În Liga 4, vor să promoveze, au intrat în play-off sunt 8 echipe și sunt la 6 puncte de primul loc.

Încerc să aduc încă 2 jucători, inclusiv pe fratele meu pe Stelică. Vrem să facem o trupă serioasă și o echipă care poată să se bată la promovare și să câștige și barajul.

Barajul va fi cu Ilfov, nu mi-e frică. Fetești are 6 puncte diferență de locul 2, trebuie să mergem acolo puternic să batem tur-retur și să mai piardă un meci, iar noi să le câștigăm pe toate. Acolo voi merge doar sămbătă, sunt antrenat tată.

Sunt pregătit și fizic și moral să duc acest proiect pănă la final. Îmi doresc să fac lucrul ăsta pentru că îmi place și știți că viața mea este fotbalul. 

Dacă pot fizic, de ce nu să o fac. Un salariu foarte bun, mi-au făcut o ofertă foarte bună. Cine mi-a făcut oferta este un prieten foarte bun, Dragoș Buzatu, care se ocupă de Victory Cup și nu puteam să îl refuz. Nici ca și ofertă, nici pe el ca și prieten”, a spus Nicoliță, conform Fanatik.

Andrei Vochin: „O să fie CS Amara un fel de Inter Miami”

Andrei Vochin a făcut o comparație între transferul lui Bănel Nicoliță la CS Amara și schimbările de imagine de la Inter Miami, după venirea lui Lionel Messi. El consideră că mișcarea făcută de fostul jucător de la FCSB are mare potențial din punct de vedere al marketing-ului.

„O să fie CS Amara un fel de Inter Miami. Cum face Messi la Inter Miami, poate se mai lipește un Eurofantastic. Bănel și prietenii la Amara ar fi o acțiune de marketing care să joacă echipei, chiar pentru un aspirat la un post de marketing ar putea fi interesant”, a spus Vochin, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed