Favoritul lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Suma uriaşă cheltuită de Bănel Nicoliţă. Mărturia fostului fotbalist

Favoritul lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut! S-a aflat suma uriaşă cheltuită de Bănel Nicoliţă la propria sa nuntă. Mărturia fostului fotbalist i-a lăsat mască pe toți.

Bănel Nicoliță a făcut dezvăluiri despre modul în care și-a organizat nunta cu fosta lui soție, Cristina, el spunând că la sfârșitul evenimentului a ieșit pe minus.

Favoritul lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut

Fostul mijlocaș a recunoscut că unul dintre motivele pentru care s-a întâmplat asta este legat de faptul că a returnat o parte din plicurile primite la nuntă, conform Fanatik.

„(n.r. dacă obișnuia să dea bani la lăutari) Nu, nu am fost genul. Eu sunt Bănel Nicoliță. Nu știu dacă am dat de 10 ori bani la lăutari, vă spun sincer. Nu mă duc să arunc cu banii, nu sunt genul. Și a fost la nunta mea Adrian Minune.

Lui Adrian Minune i-am dat 7.500 de euro și restul la dedicații pentru că ala era ritualul. 7.500 plus dedicații. Dacă mama a fost fericită, nu au mai contat banii, serios, a fost cea mai frumoasă nuntă.

Mai ales că au fost toți foștii mei colegi alături de mine. Au fost 300 de invitați. Am avut-o pe Andra, pe domnul Enceanu. Păi am plătit numai muzica, am plătit în jur de 30.000 de euro.

Hai să zicem 30.000. Dar plicurile le-am dat înapoi celor pe care îi știam, cu care am crescut, cu oamenii care au avut grijă de mine. Eu am ieșit în minus la nuntă. Am ieșit, la cununie civilă am făcut cu 200 de persoane.

La botez la copii la fel, pe minus. Nu am fost genul să fac ceva pentru bani. Eu am vrut pentru mine să fie speciale și așa au fost. M-am bucurat de momentele acelea și nu regret nimic. Că am dat plicuri, sau că nu am dat bani”, a povestit Bănel Nicoliță, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed