Fata lui Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Dezvăluiri șocante despre întâlnirea cu un străin. Ce i-a cerut acesta după ce a văzut-o prima dată / Foto

Fata lui Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Dezvăluiri șocante despre întâlnirea cu un străin. Teodora le-a povestit internauților un episod pe care nu îl va uita niciodată.

A primit o invitație din partea unui bărbat, dar locul ales pentru întâlnire a lăsat-o cu gura căscată.

Fata lui Mihai Stoica s-a enervat cumplit

Fiica oficialului de la FCSB a decis să le împărtășească fanilor un episod pe care nu îl va uita prea curând.

A fost invitată la o întâlnire în timp ce alerga, dar ceea ce a lăsat-o fără cuvinte a fost locul ales de bărbat. Teodora a povestit totul într-un filmuleț postat pe contul de socializare. 

„Am o întrebare pentru fete. Poate nu o să mă simt atât de ciudat cu ce mi s-a întâmplat mie mai devreme. Poate e ceva normal. Vreau să aud locuri ciudate în care un băiat a vrut să să scoată la întâlnire. La prima întâlnire, de fapt. Alergam dimineață în parc. Eram fericită, singură, cu căștile.

Și văd un băiat care se apropie de mine și începe să alerge în paralel. Și îmi zice «Bună». Îmi dau căștile și nu suport să fac asta când alerg. A întrebat dacă mă deranjează dacă aleargă în același timp cu mine și i-am zis că nu, doar că mai am un kilometru și mă duc acasă. A zis că nu e problemă. Și am început să vorbim, în timp ce alergam. Am vorbit de toate competițiile la care a fost, i-am zis și eu la alea puține la care am fost. Era wow”, a povestit fiica lui Mihai Stoica.

„De ce aș vrea așa ceva?”

„M-a întrebat cum poate da de mine. Nu îmi venea să-i dau numărul, așa că i-am dat Instagramul. Iar până am ajuns acasă deja îmi scrisese. Mi s-a părut cumva drăguț. Și când am deschis mesajul… Mi-a spus că i-a plăcut de mine, că avem multe în comun.

Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Nu la restaurant, nu la film, nu m-a chemat la el… Știți unde? În saună. Omul a vrut ca la prima întâlnire, a doua oară când mă vede, să fim într-o saună. Îmi și imaginam cu merg acolo, cum stau și transpir… De ce aș vrea așa ceva? Voi v-ați fi văzut cu el? I-am povestit prietenei mele și mi-a zis să-i dau block și să fug. Poate sunt eu nebună, poate e normal că a vrut să mergem în saună… Dar foarte ciudat”, a mai povestit Teodora Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed