Fata lui Mihai Stoica a rămas singură! Anunț teribil despre Teodora Stoica. Ce i-a făcut BRomania / Foto

Fata lui Mihai Stoica a rămas singură. La începutul lunii septembrie s-a aflat că Teodora era într-o relație cu Matei Dima.

Cei doi păreau extrem de fericiți, însă se pare că totul s-a încheiat.

Fata lui Mihai Stoica a rămas singură

Povestea de dragoste dintre Teodora Stoica și BRomania, pe numele său real Matei Dima, a ajuns la final. În luna septembrie au apărut în spațiul public mai mule fotografii cu ei cei care păreau extrem de fericiți.

Actorul a vorbit despre viața sa amoroasă și a recunoscut că nu este pregătit pentru o relație serioasă. Are mai multe proiecte și nu se poate concentra la altceva.

„Acum nu mai vreau să mă însor. M-am răzgândit. Am avut perioada asta în care m-am întors de la film, pentru rolul ăsta am ajuns să am 120 de kilograme, am mai multe probleme cu faptul că mă dedic prea mult muncii mele, am mai făcut un film între timp, cu Eva Măruță, adică eu nu prea am avut timp să mă gândesc și să am grijă de mine.

Ăsta e proiectul meu pentru 2024 și cred că de abia de atunci o să fiu available. Pentru că mi-am dat seama că, în orice relație în care intru, eu vin cu niște probleme și nu dau o șansă bună. Mai întâi trebuie să mi le rezolv și după…

„Eu nu cred în aventuri de o noapte”

(Crezi că nu primești înțelegere și răbdare din partea femeilor?) Am grijă, dacă întâlnesc pe cineva, să înțeleagă treaba asta. Și, de obicei, nu se concretizează în ceva prea serios pentru că, și eu, și ea, ne dăm seama foarte repede că nu o să meargă dacă e genul de persoană care îmi cere mai mult decât pot să îi ofer în perioada asta.

Nu, eu nu cred în aventuri de o noapte, că de obicei prima noapte e cel mai mare eșec. E foarte greu, pentru că și eu sunt un tip timid. Cred că ai nevoie de prima seară ca să te cunoști mai bine”, a declarat BRomania, pentru Cancan.ro.

Matei Dima a câștigat un premiu Gopo acordat de public și a jucat până acum în cinci filme. 5GANG: Un altfel de Crăciun (2019), Miami Bici (2020), Teambuilding (2022), Romina, VTM (2023), Haita de acțiune (2023).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed