Fata lui Ion Țiriac, de nerecunoscut! Fanii au reacționat imediat. Imagini virale cu mezina magnatului / Foto

Fata lui Ion Țiriac, de nerecunoscut! Fanii au reacționat imediat și i-au trimis zeci de mesaje. Imagini virale cu mezina magnatului.

Fata lui Ion Țiriac, de nerecunoscut

Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac, arată senzațional la cei 25 de ani. Bruneta postează destul de des imagini care sunt extrem de apreciate de internauți.

În ultima fotografie, Ioana a apărut într-o ținută elegantă, care i-a pus în valoare formele. Fanii au reacționat imediat în număr mare pe Instagram.

„Ce frumuseţe te-ai făcut!”, „Eşti incredibil de frumoasă!” sau „Eşti superbă”, sunt câteva dintre acestea.

Ioana locuiește în SUA, acolo unde și-a făcut și studiile. A terminat Facultatea de Economie din Miami. La fel ca și tatăl ei, tânăra iubește mașinile și nu a ratat Marele Premiu de Formula 1 din Miami.

Omul de afaceri are trei copii legitimi, Ion Alexandru, Karim și Ioana. În trecut, acesta vorbea despre cel mai mare regret al său.

”Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17 și copii să alerge în jurul meu și așa mai departe”, spunea Ion Țiriac, în trecut.

Omul de afaceri dezvăluia și cum se va împărți averea sa.

„Toată lumea va primi aceeași sumă. Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilități”, spunea fostul jucător de tenis, potrivit rosario3.com.

Magnatul a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt. Căsătoria a ținut doi ani, între 1963 și 1965.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed