Fata Anamariei Prodan, probleme cu poliția! A intrat în conflict cu oamenii legii. Dezvăluiri de ultimă oră

Fata Anamariei Prodan, probleme cu poliția. Sarah a comis-o din nou. După ce a făcut praf un bolid de lux, acum a fost la un pas să rămână și fără permisul de conducere la revenirea în România.

Fiica cea mică a impresarei spune că totul a fost o greșeală. În final, lucrurile s-au liniștit.

Fata Anamariei Prodan, probleme cu poliția

Sarah este pasionată de bolizii de lux, iar mama sa i-a împrumutat de mai multe ori mașinile sale. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a intrat însă în vizorul polițiștilor. Tânăra ar fi trecut pe culoare roșie a semaforului. a fost la un pas să rămână fără permis, dar în final polițistul a recunoscut ca a greșit.

„Un polițist mi-a luat de curând carnetul, dar l-am iertat pentru că mi l-a dat înapoi până la urmă. Eu nici măcar nu am fost de vină. El a zis că am trecut pe roșu, dar nu am trecut pe roșu! Am avut dreptate, era la o intersecție, era verde și între timp s-a făcut roșu. Acum, recent, s-a întâmplat, dar a recunoscut și el a că a greșit”, a dezvăluit Sarah Prodan, pentru Click.

Sarah, implicat- într-un accident grav

În urmă cu aproape cinci ani, jucătoarea de baschet a fost implicată într-un accident grav. A făcut praf un bolid de lix în valoare de 80.000 de euro. Sarah primise mașina cadou în ziua în care a împlinit 18 ani.

„Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav”, a declarat Sarah Dumitrescu, la Antena Sport.

Fiica impresarei își dorește să-și achiziționeze un nou bolid, dar Anamaria Prodan nu este deocamdată de acord. Așa că baschetbalista așteaptă să semneze un contract cu noua sa echipă pentru a-și îndeplini visul.

„Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. După ce semnez cu noua echipă, ăsta e primul lucru pe care mi-l cumpăr”, a mai declarat Sarah Prodan, pentru sursa mai sus citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed