Atac devastator la adresa lui Cristiano Bergodi! L-a făcut praf după meciul pierdut cu Sepsi. Nici jucătorii nu au scăpat

Dezastru la Rapid după meciul pierdut cu Sepsi. Nici jucătorii, nici antrenorul Cristiano Bergodi nu au scăpat de atacurile devastatoare la adresa lor. Giuleştenii sunt ciuca bătăilor în play-off-ul de Superliga.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi continuă seria neagră din play-off-ul Superligii. Rezultatele slabe din ultimele partide au provocat dezastru în vestiarul giuleștenilor. Toată lumea și-a pierdut răbdarea.

Atac devastator la adresa lui Cristiano Bergodi!

Sepsi a plecat cu toate cele trei puncte de pe terenul Rapid-ului, prin golul marcat de Debeljuh, în minutul 90+5. Tehnicianul a fost dur criticat după a patra înfrângere consecutivă. Nici jucătorii nu au scăpat fiind acuzați de prestația slabă.

„Ce m-a decepționat a fost finalul de meci. Rapid s-a oprit, parcă nu a vrut să mai joace. Jucătorii nu au mai încercat să facă nimic. Doar au stat și priveau. Sepsi a avut ocazii, un gol anulat. Parcă plutea golul în aer.

Nu am înțeles de ce s-au oprit. De ce nu au mai jucat? Poate făceau ceva pe final. Oricum, un Rapid ca în acest meci… Parcă jucătorii s-au reunit prima dată. Nu a existat nicio relație de joc. Cel puți între atacanți…

Parcă erau inamici. Nu-și pasau mingea când trebuia să paseze sau să joace unul pentru celălalt. A fost o echipă debusolată”, a spus Gabi Balint la DigiSport.

Mai mult, Balint a vorbit despre viitorul lui Bergodi la Rapid. „Eu cred că se vor lua măsuri. Îmi place de Bergodi, dar clar va fi schimbat. Se vor lua măsuri pentru a se salva sezonul pe final. 100% va fi schimbat”, a mai spus fostul mare atacant.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed