Fanii Arabiei Saudite nu se mai sature să glumească pe seama lui Messi. Ce i-au făcut unui reporter japonez care era în direct

Fanii saudiții nu se mai sature să glumească pe seama lui Leo Messi, după ce naționala Arabiei Saudite a produs cea mai mare surpriză de până acum la Cupa Mondială.

Un reporter japonez se afla în transmisiune directă după meci, dar a fost întrerupt e mai mulți saudiți. Aceștia i-au luat microfonul și au început să vorbească. Cum reporterul nu a înțeles nimic a încercat să poarte un dialog în engleză și s-a abținut cu greu să nu râdă când a văzut ce doreau să spună fanii.

Reporter: „Felicitări!”

Fan: „Mulțumesc!. Unde e Messi?

Reporter: Unde e Messi?

Fan: Unde e Messi?. Unde e Messi?. L-a văzut cineva?. Unde este?

Fan: Am o singură întrebare? Întreabă miile de oameni de aici, unde e Messi?

Fan: Cred că Messi doarme.

Leo Messi: „E o lovitură pentru noi”

Argentina a început dezastruos turneul final după ce a pierdut cu Arabia Saudită, 2-1.

„Este o lovitură pentru noi toți, nu ne așteptam să începem în acest fel. Dar oamenii trebuie să creadă în noi, să creadă în acest grup. Vom încerca să câștigăm cu Mexic.

„Trebuie să mergem mai departe. Acest grup se remarcă prin spiritul de echipă. E timpul să fim mai uniți ca niciodată și să arătăm cât de puternici suntem. E timpul să fim uniți, să nu ne mai gândim la acest rezultat.

Trebuie să ne gândim la ce urmează și să ne pregătim bine. E nevoie să câștigăm următoarele meciuri. Totul depinde de noi. Vom fi mai uniți ca niciodată și trebuie să trecem peste această situație”, a spus Messi pentru Sportal Serbia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed