Exclusiv. Umilinţă totală pentru un şef de la Rapid! Dezvăluirile care îl vor îngropa. Scandalul uriaş pe o mare sumă de bani

Umilinţă totală pentru un şef de la Rapid! Victor Angelescu a fost ”pus la punct” de impresarul Florin Manea.

În exclusivitate pentru Sportbull.ro, Florin Manea a comentat decizia tribunalului în privinţa palmaresului giuleştenilor. A răbufnit la adresa lui Victor Angelescu, cel care a oferit o reacție plină de ”înțepături” după pronunțarea Tribunalului.

Umilinţă totală pentru un şef de la Rapid!

Manea nu l-a menajat deloc pe Victor Angelescu și l-a acuzat de anumite înțelegeri ”dubioase” pe care a încercat să le aibă cu el.

”Mi se pare o decizie normală, decizia de astăzi a tribunalului și îi felicit pe cei din conducere.

Echipa din Liga 1 are tot ce îi trebuie pentru a fi Rapid, are fanii alături, stadionul.

Nu aș fi vrut să stric sărbătoarea aceasta dar am ajuns la limită cu acest stimabil patron.
Am vazut că mini patronul Rapidului ( n.r Victor Angelescu ) a acuzat anumite persoane care atacă clubul considerând ca au adus jucători și vor să aibă baneficii sub o mască de rapidist. Îmi dau seama că a dorit să facă referire la mine, dar nu cred că este cazul. Eu cu masca asta de rapidist m-am născut nu am inceput să o port in pandemie precum alții. Îi ințeleg supărarea și frustrarea. Din acei 30% pentru Rareș Ilie, un procent de 15% trebuia să îi aparțină lui, dar acum nu îi mai poate cere din cauza că poartă masca de rapidist.

Victor Angelescu este un ”Zorro” al vremurilor noastre

Sa dea puțin masca de rapidist jos acest ”Zorro” al vremurilor noastre și să spună lucrurilor pe nume.

A spus și că sunt parvenit, pai eu acum 8 ani transferam jucători în Premier League, Victor acum 8 ani lucra la call center la ”APS” și fugărea oamenii să recupereze creanțe. Știu că nu sunt un impersar ”apropiat” de Rapid, să vadă oamenii că majoritatea jucătorilor veniți la Rapid au un singur impresar.

Când am plecat de la Rapid mi-a propus să fac o firmă de impresariat cu el și să luam toți jucătorii de la Rapid să facem bani împreună dar nu am acceptat, eu nu vreau să căpușez clubul.

Probabil a găsit un asociat în acest sens. Aș fi bucuros pentru el că ar avea și un bussines cu ocazia asta ca și așa nu știm cu ce se ocupă.

Îl invit pe domnul Angelescu să mergem la testul poligraf. În cazul în care minte, să îmi dea banii, iar dacă mint eu, îmi asum și renunț la proces”, a spus Florin Manea pentru Sportbul.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed