Exclusiv. Dezvăluiri incendiare ale Larisei Drăgulescu! Vedeta s-a decis să dea cărțile pe față. Cum arata o zi din viața ei. Foto

Larisa Drăgulescu câștigă sume frumoase în urma expunerii în mediul online. Și-a asumat mereu ceea ce a făcut și nu a negat faptul că a lucrat ca escortă în Germania sau că și-a făcut cont pe OnlyFans în urmă cu doi ani.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a dezvăluit ce face atunci când nu lucrează. Aceasta spune că fanii văd doar o fațadă, în realitate ea fiind cu totul altfel. Adoră să stea acasă, să aibă grijă de animale și să picteze.

„Nu mă plictisesc niciodată. Îmi place enorm de mult să stau la mine în casa, în curte. Am multe animale de care mă ocup personal. Mă trezesc în fiecare zi la ora 8 și primul lucru pe care îl fac este sa trezesc copiii să meargă la școală apoi dau de mâncare la cei 6 câini ai mei, la cele 4 pisici, broaștei țestoase, iar apoi celor 30 de găini.

Am o viață foarte modesta pentru unii. Îmi plac prea mult lucrurile făcute de mâna mea. De exemplu îmi place să vopsesc. Toate gardurile de la mine din curte sunt vopsite de mine. Toate scările, treptele metalice, mobilierul din una din garsonierele închiriate și multe alte obiecte sunt vopsite, pictate de mine.

Pe scurt am o viață total opusă față de ceea ce cred urmăritorii mei despre mine. Larisa Drăgulescu de pe OnlyFans este doar ceea ce vor ei sa vadă acolo. Un personaj! Nu este Larisa cea reală”, a declarat Larisa pentru Sportbull.

Ce cariere își doresc să urmeze copiii Larisei și a lui Marian Drăgulescu

Larisa și Marian Drăgulescu au doi copii, Beatrice și Richard. Fiica vedetei adoră să picteze, în timp ce Richard a făcut pentru o lungă perioadă gimnastică la fel ca tatăl său. Acum însă a renunțat și se pare că își dorește să urmeze o carieră în muzică.

De curând, Beatrice a împlinit 18 ani, iar mama sa i-a organizat o petrecere grandioasă de la care Marian Drăgulescu nu a lipsit.

„Beatrice face pictură. Cred că va merge spre pictură ca pasiune. Deja vinde tablouri. Trebuie să mă ocup să-i creez și o pagina a ei specială unde își poate posta toate picturile. A expus picturi la Școala Populară de Artă din Reșița.

Richard va merge cu siguranță către muzica. Cântă la chitară și voce. A renunțat la gimnastica definitiv însă rămâne un mare fan al sportului în general”, a mai spus Larisa.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed