Exclusiv. Detalii din culisele divorțului Larisei Drăgulescu! Vedeta s-a decis să spună adevărul. Ce planuri are fosta soție a campionului mondial

Larisa Drăgulescu nu-și plânge de milă și nici nu suferă după ce a trecut prin al doilea divorț. Povestea de dragoste dintre ea și Marian Bogdan a început în urmă cu cinci ani. În urmă cu un an și jumătate au decis să se căsătorească.

Larisa Drăgulescu credea că și-a găsit liniștea alături de un bărbat care o va susține în tot ce face. Nu a fost însă așa. Relația la distanță nu a funcționat.

Detalii din culisele divorțului Larisei Drăgulescu!

Larisa Drăgulescu a dezvăluit în exclusivitate pentru Sportbull.ro ce s-a întâmplat. Chiar când se pregătea să plece în Germania să-și vadă soțul, Larisa a realizat că nu au niciun viitor împreună.

„Ruptura s-a produs în luna martie a acestui an. Acum nu simt nici o schimbare în viața mea. Nu simt ca am divorțat. Îmi continui viața la fel ca și pana acum.

Relația mea cu Bogdan s-a rupt din luna martie. Atunci trebuia să plec cu el în Germania și m-am răzgândit brusc după ce mi-am făcut chiar și bagajele. Mi-am dat seama că am absolut de toate aici. Am o casa superba cu tot ce mi-am dorit eu. Am multe animale și un venit financiar lunar stabil”, spune vedeta.

Povestea celebrei roşcate nu se opreşte aici.

„Copiii nici atât nu ar fi vrut să plece de aici. Deci nu puteam să dau tot ce am aici în România pentru ceva inexistent în Germania. Acum o să mă bucur de tot confortul pe care mi l-am creat singura acasă în România.

Motivul principal a fost distanța. Eu am ales să locuiesc aici în România iar el în Germania”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Sportbull.ro.

Vedeta OnlyFans spune că divorțul a fost de comun acord și că nici nu se gândește la o eventuală împăcare. „Am rămas în relații de prietenie. Între noi nu mai exista șanse de împăcare. E mai bine așa”, a mai spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Vedeta vrea să-şi refacă viaţa

Larisa Drăgulescu este convinsă că își va găsi cât de curând perechea și i-a făcut un portret bărbatului ideal.

„Sunt convinsă că nu voi sta prea mult singură până să apară bărbatul potrivit lângă mine.  Îmi doresc un bărbat care să mă îndrăgostească de el, să îmi ofere iubire și sprijin din toate punctele de vedere. Un bărbat care sa își folosească creierul!”, a mai dezvăluit Larisa Drăgulescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed