Exclusiv. Despărțire cu scandal! Un cunoscut promotor de lupte din România a stat la închisoare 24 de ore din cauza fostei soții

Sebastian Vieru, unul dintre cei mai cunoscuți promotori de lupte din România, a trecut prin clipe greu de imaginat. Totul a început în primăvara acestui an, atunci când a aflat că soția sa avea o idilă cu un unul dintre membrii lotului național de atletism, Nicolae Soare.

Sebastian Vieru și Paula, fosta concurentă de la Exatlon, au divorțat în toamna anului trecut.

„Nu ne mai înțelegeam, dar atunci nu știam din ce motive aveam mereu scandaluri”, a declarat Sebastian Vieru pentru Sportbull.

După câteva luni, cei doi au decis să se împace, mai ales că au și un băiețel. Nu după mult timp, brașoveanul a aflat că soția sa avusese o relație cu un alt bărbat.

Paula a avut o strategie foarte bine pusă la punct. Fiind kinoterapeut, aceasta mergea să se întâlnească cu iubitul său sub pretextul că îi face masaj. Mai mult, își lua și copilul la întâlniri.

Vieru a văzut mesajele prin care Paula îl chema pe fostul iubit în camera sa, dar acesta refuza să meargă deoarece copilul nu dormea.

„Am aflat că ea mergea în cantonamentul sportivilor la Piatra Arsă sau în altă parte pentru el, nu din alte motive. Seara la 23.00 îl chema la ea în cameră, spunându-i că a mers acolo pentru el. Nu am bănuit niciodată că face așa ceva, mai ales că mereu lua copilul cu ea. Paula a avut o relație cu acest bărbat până anul acesta. Cu o lună înainte să ne împăcăm el i-a dat papucii. Mi-a spus că pentru el nu a fost nimic serios”, a mai declarat Vieru.

Șocant este faptul că fosta atletă ar fi spus că va continua să-și ia copilul când va merge la alte întâlniri.

„Ea a recunoscut de față cu mine și avocații că va continua să-și ia copilul la întâlniri, pentru că nu are cu cine să-l lase”, a declarat Vieru.

Sebastian Vieru: „Nu m-am putut apropia de casa mea”

În momentul în care a descoperit totul, Sebastian Vieru și-a confruntat fosta soție și a izbucnit un scandal uriaș. Nervos, acesta a spart mai multe obiecte din casă și a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore.

„Am avut interdicție și nu m-am putut apropia de casă aproape cinci luni. M-a ținut și 24 de ore în pușcărie.

Pentru ce a făcut nu există ocean care să o spele. Din păcate nu mi-am dat seama ce fel de femeie este înainte de a avea noi o relație. Putea să fie sinceră, să recunoască și să punem capăt relației civilizat. Putea să lase copilul cu mine și să meargă la întâlniri”, a mai spus fostul soț al Paulei.

Acum, tot ce își dorește brașoveanul este să-și poată vedea băiețelul, dar a întâmpinat o mulțime de probleme.

„În 3 luni am văzut copilul doar de 5 ori. Deocamdată ne judecăm. Vreau un program normal pentru a-mi vedea copilul. Acum am dreptul să-l văd 9 ore pe săptămână în trei zile diferite”, a mai spus Vieru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed