EXCLUSIV Anamaria Prodan reacționează după ce Reghecampf nu și-ar fi băgat în seamă fiul ajuns de urgență la spital: `Fiecare părinte este liber sa aleagă dacă este sau nu alături de copilul lui in momente critice din viața lui!”

Anamaria Prodan a reacționat, după ce sportbull.ro a aflat că zilele trecute a trecut prin clipe cumplite. Lui Laurențiu jr. i s-a făcut rău și a picat din picioare în timpul unei sesiuni de recuperare medicală.

Agentul de fotbaliști și-a dus copilul la un spital de urgență din Capitală, acolo unde a fost văzută plângând disperată pe hol. Motivul? Bebeto a vrut să își audă tatăl, însă deși bombardat cu acte, ecografii și filmulețe din spital, inclusiv de pe telefonul asistentei, Reghecampf i-a dat ignor total fiului său mijlociu.

Antrenorul lui Neftchi nici n-ar fi întrebat despre ce este vorba. Ci fix în acele momente, a postat poze cu fiul cel mic și Corina Caciuc. Prodanca a recunoscut tot. ”Aș vrea să încep prin a le mulțumi tuturor acelora care în aceste momente grele pentru familia mea au fost alături de noi, cu fapta, cu vorba sau cu gândul.

Vreau să precizez că am fost crescută într un mediu familial în care respectul față de ceilalți, dar, mai ales, ajutorul dat în momentele dificile, în pofida unor eventuale resentimente, au fost valori fundamentale: respect și ajutor. Eu nu voi abdica niciodată de la aceste principii și am convingerea ca marea majoritate a românilor sunt de acord cu mine.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut cu bine peste aceste momente dificile și la ora la care vorbim, starea de sănătate a băiețelului meu Laurentiu Jr este în parametrii normali.
În rest… fiecare părinte este liber să aleagă dacă este sau nu alături de copilul lui in momente critice din viața lui.

Și da, informațiile publice pe care le-ați dat, în legătură cu evenimentul nefericit din familia mea, sunt adevărate. În totalitate! Doresc tuturor celor care citesc aceste rânduri un an nou binecuvântat și multă sănătate!”, a spus Anamaria Prodan pentru sportbull.ro.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed