Eveniment important în familia lui Pițurcă, după vizita la DNA! Pe cine au sărbătorit, n-a lipsit nici Cristina Ich, dar Alex a surprins pe toată lumea!

Familia Pițurcă s-a reunit în astăzi în formulă completă. Și asta grație judecătorilor care au decis ca Victor Pițurcă și fiul său, Alex, să plece acasă sub control judiciar și nu să rămână în arest, așa cum au insistat să se întâmple procurorii DNA.

Bomba a fost detonată la începutul săptămânii. Fostul selecționer și fiul său cel mare au fost reținuți, pe rând, timp de 24 de ore în ”dosarul ROMARM” privind comercializarea unor măști neconforme către spitale MAPN.

Ulterior, ambii au fost eliberați, dar momentele prin care au trecut au fost teribile. Victor Pițurcă a fost aproape de leșin și i-au dat lacrimile când procurorii i-au încătușat băiatul în fața lui.

De aceea, familia Pițurcă s-a strâns astăzi ca să-l sărbătorească pe nepotul cel mai mic al fostului selecționer al echipei națională. Alex Pițurcă a scăpat câteva imagini pe InstaStory cu fiul Claudiei, sora lui.

De asemenea, Piți junior a urcat pe Instagram și o poză cu o frumoasă blondă. Deși la petrecere a luat parte și fosta lui parteneră și mamă a copilului său, Cristina Ich. Cea care a făcut planton în fața tribunalului până la 3 dimineața, când Alexandru a fost eliberat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed