Adrian Mititelu surprinde din nou! Gest incredibil după venirea lui Eugen Trică. Lângă ce antrenor a fost surprins la Iaşi

Primele declarații date de Adrian Mititelu după ce a fost surprins lângă un alt antrenor. Gestul făcut de patronul de la FCU Craiova, după instalarea lui Eugen Trică pe banca tehnică a echipei.

La partida de la Iași a echipei, care s-a terminat cu scorul de 0-0, Adrian Mititelu a fost surprins discutând cu Marius Croitoru, iar acest lucru a stârnit un mare val de reacții din partea presei.

Adrian Mititelu surprinde din nou!

Ei bine, patronul oltenilor vine și face primele declarați despre imaginile apărute. Adrian Mititelu asigură că nu este nimic de îngrijorat pentru postul lui Eugen Trică, pur și simplu purta o discuție cu un prieten, Marius Croitoru, care a plecat cu scandal de pe banca tehnică, dar cu care s-a împăcat ulterior.

„Marius Croitoru este prietenul meu. El a vrut să vadă meciul şi l-am chemat la noi la lojă. El locuieşte în Bacău, aproape de Iaşi, la o oră cu maşina.

A fost un meci de prima ligă în care a jucat fosta lui echipă. Chiar dacă am zis anumite lucruri când a plecat de la FC U Craiova 1948, m-am împăcat ulterior cu el.

De ce să îl deranjeze pe Trică? Şi el a venit la meci la Craiova când era altcineva antrenor”, a declarat Adrian Mititelu, conform primasport.ro.

În urma remizei cu Poli Iași, FCU Craiova se află pe locul 14 de baraj al play-out-ului, cu 17 puncte acumulate, în timp ce ieșenii sunt pe 13, cu 18 puncte.

Ultima clasată din clasamentul play-out-ului este FC Botoșani, loc direct de retrogradare, 16, cu 14 puncte acumulate, iar Dinamo este pe 15, tot loc direct de retrogradare, cu 16 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed