Eugen Neagoe, un car de nervi. Atac devastator la selecționerul Edi Iordănescu: ‘A marcat o jumătate de gol și îl chemi la națională?’

Eugen Neagoe a lansat un atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. Convocările făcute de selecționer pentru meciurile din preliminariile pentru EURO 2024 au stârnit un val de reacții.

Acum a venit și rândul antrenorului oltenilor, mai ales că, CSU Craiova nu are niciun jucător la naționala României.

Eugen Neagoe îl apără pe Andrei Ivan

Andrei Ivan este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1, dar Iordănescu nu l-a luat în calcul. Se pare că ar exista un conflict mai vechi.

Eugen Neagoe nu a ținut cont de nimic și l-a ironizat pe selecționer.

„Sincer, dacă aţi marca 6 goluri în 9 meciuri, 10 cu cel din seara asta, iar altul marchează jumătate de gol este convocat, atunci cred că aţi fi dezamăgit. Nu comentez deciziile, chiar dacă o persoană din federaţie spune că jocul Craiovei nu e spectaculos, nu contează cine e.

E normal ca Ivan să fie dezamăgit. Altul cu jumătate de gol e convocat. Eu am vorbit cu Ivan şi mi-a spus că nu a avut vreun conflict.

Nu neapărat că am fost jigniţi, dar mai criticaţi în presă că nu jucăm. FCSB a fost foarte lăudată, dar nu am reuşit să facem marcajul aşa cum trebuie la golul marcat.

Cred că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Bravo lor că au jucători la naţională, dar şi Craiova are jucători valoroşi care merită să fie la naţională. Mă aşteptam să fie şi Screciu, şi Ivan la naţională”, a mai spus Eugen Neagoe.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed