Eugen Neagoe a început revoluţia la CSU Craiova. Anunţ clar după victoria cu CFR Cluj. Ce vrea să facă antrenorul

Eugen Neagoe a început revoluţia la CSU Craiova. Anunţ clar după victoria cu CFR Cluj. S-a aflat ce vrea să facă antrenorul. Chiar acesta a spus totull după CSU Craiova – CFR Cluj 2-0.

Eugen Neagoe i-a scps din lot pe Valerică Găman şi Ivan Martic. Înaintea meciului cu Farul îi îndepărtase pe Paul Papp şi Bogdan Mitrea.

Eugen Neagoe a început revoluţia la CSU Craiova

La meciul cu CFR Cluj i-a ieşit lui Eugen Neagoe. „Când nu primeşti gol sunt foarte mulţumit. Asta deşi au mai fost mici greşeli. El a fost rezervă la primele două jocuri Popescu. Am avut discuţii şi cu el şi cu Lazar. Cu siguranţă vor apăra amândoi. Popescu a făcut-o foarte bine în această seară.

Merită şi Andrei Ivan felicitări ca toţi ceilalţi. Putea să mai înscrie. După acea fază i-am spus să stea în centrul porţii. Sper ca Işfan să ajungă cât mai rapid la cea mai bună formă a lui. Să fie bine fizic, să ajute echipa. L-am folosit în spatele lui Markovic. „, a spus Eugen Neagoe, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Autor a două goluri, cu ajutorul fundaşilor de la CFR Cluj, Andrei Ivan încă mai speră la titlu. Speră ca FCSB să se încurce cu Voluntari duminică seara. „E bine că ne-am motivat astăzi şi am câştigat după ce am pierdut cu Farul şi Botoşani. E un campionat strâns, echilibrat. O să vedem ce face şi FCSB cu Voluntari. S-au făcut multe schimbări faţă de meciul cu Farul şi cei care au intrat au meritat să joace.

Jucăm pentru echipă, pentru suporteri şi pentru familiile noastre”, a spus Andrei Ivan, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed