Escapada petrecăreților de la Rapid s-a evaporat! Anunţ clar al lui Cristiano Bergodi. S-a aflat înaintea duelului cu CSU Craiova

Escapada petrecăreților de la Rapid s-a evaporat! Cristiano Bergodi a anunțat ce se întâmplă cu Andrei Borza și Alexandru Albu la meciul cu oltenii.

Giuleștenii, care ocupă locul 2 în Superliga, joacă în deplasare, luni, 4 martie, de la ora 20.00, cu CSU Craiova.

Cristiano Bergodi, anunț despre petrecăreții de la Rapid

Andrei Borza și Alexandru Albu au fost excluși din lot și amendați după ce au petrecut în club în seara în care echipa lor pierduse cu Poli Iași. Acum, antrenorul giuleștenilor a anunțat că cei doi fotbaliști au fost iertați și vor fi în lotul pentru meciul cu CSU Craiova.

„Borza și Albu sunt în lot. Am avut o discuție simplă cu ei. Și-au prezentat scuzele, au înțeles că au greșit. Nu aveau voie să facă așa ceva. Dar s-a terminat.

Au revenit. Și-au prezentat scuzele și i-am primit înapoi. S-au pregătit bine”, a declarat Cristiano Bergodi la conferința de presă.

Italianul a avut și un mesaj pentru jucătorii săi.

„Jucăm cu o echipă puternică și foarte importantă, care are jucători de calitate. Craiova își propune mereu să câștige titlul, așa că vom avea parte de un meci dificil.

Am văzut că echipa are fluctuații. Poate bate pe oricine, dar are și meciuri mai slabe. Are jucători buni și, per ansamblu, e o echipă redutabilă, mai ales de la mijloc în sus. Sunt de părere că e o echipă foarte bună. Vom avea un meci dificil. Nu e un meci decisiv, cele decisive vor fi în play-off. Acolo se poate întâmpla orice.

Băieții sunt motivați. Dacă trebuie să-i motivez eu înainte de meciurile cu Craiova și FCSB, atunci mai bine ne lăsăm”, a mai spus Bergodi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed