Englezii au rămas mască! Cuvinte uriaşe la adresa celor de la FCSB: ‘Au produs o surpriză șocantă’

Englezii au rămas mască! Cuvinte uriaşe la adresa celor de la FCSB. Vicecampioana a pierdut la debutul în grupele Conference League, dar jocul a fost unul care le-a dat dureri de cap britanicilor.

West Ham – FCSB 3-1, dar băieţii lui Dică au condus cu 1-0 până în minutul 68. Chiar englezii au lăudat jocul vicecampioanei.

Cuvinte uriaşe la adresa celor de la FCSB

Cei de la West Ham au trăit periculos cu FCSB. Până la penalty-ul inventat de arbitru în minutul 68 englezii nu au tras niciun şut pe poarta lui Târnovanu. West Ham a fost criticată dur în presa britanică pentru prestația din prima repriză.

„Ciocănarii au fost conduși la pauză, dar tripla schimbare a lui David Moyes s-a dovedit a fi momentul decisiv, după ce Antonio, Paqueta și Bowen au ridicat nivelul unei evoluții modeste, venită în circumstanțe neașteptate”, spun cei de la standard.co.uk.

„Într-o noapte sumbră și supusă morții Reginei Elisabeta a II-a, West Ham și-a început campania din Conference League cu o victorie în fața oaspeților români.

Dar oamenilor lui David Moyes cu siguranță nu le-a ieșit de la început așa cum au vrut, după ce Andrei Cordea le-a adus avantaj la pauză. A fost nevoie de o remontare la vestiare pentru a reveni în meci”, au spus cei de la newhamrecorder.co.uk.

„Ciocănarii au avut de muncă pentru a debuta cu o victorie. Lui West Ham i-a fost predată o lecție dură a faptului că este nevoie de efort pentru a reuși în competițiile europene, după ce s-a luptat să revină cu FCSB pentru a obține o victorie în primul meci de Conference League.

Vizitatorii români au produs o surpriză șocantă, dar nu și nemeritată în prima repriză, când Cordea l-a învins pe Areola la bara a doua, după ce defensiva ciocănarilor a fost prinsă dormind”, au mai scris britanicii de la mailplus.co.uk.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed