Emoții mari în familia lui Denis Drăguș. Internaționalul român și partenera sa, Vanessa, și-au unit destinele. Colegii de la națională nu au lipsit / Foto 

Emoții mari în familia lui Denis Drăguș. Internaționalul român și partenera sa, Vanessa, și-au unit destinele într-un decor de vis. Au decis să facă și botezul micuţei Derya-Sarah în aceeași zi. Vor avea două perechi de nași

mai mulți colegi de la națională i-au fost aproape. Printre aceștia s-a numărat și Florinel Coman, care a venit cu soția sa, Ioana, și fetița lor.

Emoții mari în familia lui Denis Drăguș

Denis Drăguş și Vanessa trăiesc cea mai frumoasă zi. Și-au unit destinele și au botezat-o pe mezina familiei, Derya-Sarah. Cei doi au ales o locație de vis în mijlocul naturii.

La eveniment au venit mai mulți colegi din naţionala României. Printre aceștia s-a numărat și Florinel Coman, care a atras toate privirile, cu ținuta elegantă aleasă. Fostul jucător de la FCSB a fost însoţiat de soţia, Ioana, dar şi de fetiţa lor.

Marius Șumudică și soția sa le vor fi nași, alături de încă un cuplu.

Peste 4 zile, un alt internațional român se va căsători. Ianis Hagi și Elena Tănase au programat nunta chiar în ziua finalei EURO 2024. Cei doi s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut.

Vanessa a povestit cum a ales numele fetiței

Denis Drăguș și partenera sa au doi copii. Gloria (3 ani) și Derya-Sarah (7 luni). După ce a devenit mămică pentru a doua oară, partenera fotbalistului a povestit cu i-a ales numele mezinei familiei.

„Îngerașul nostru este aici, în sfârșit! Derya-Sarah… Când am ales acest nume, la începutul sarcinii, eram încă în Genova. Ne plăcea așa mult cum suna Derya, iar Sarah a fost dorința surioarei ei, Gloria. Dumnezeu ne-a trimis apoi niște semne conturând încă o dată protecția și căldura pe care o pune asupra familiei noastre. Asupra iubirii dintre noi și a construit o poveste divină în jurul acestui nume. Nu ne gândeam cu luni înainte, când l-am ales, că tati va ajunge să joace în Turcia, la o echipă așa minunată, când ea se va naște, numele ei fiind de origine turcă.

De asemenea, nu ne gândeam că ea va alege să se nască la mare. Cum s-a născut și sora ei, numele ei având ca semnificație chiar marea/oceanul. Derya=mare, Sarah=bucurie. Ea este marea noastră de bucurie! Tot incredibil a fost și locul nașterii, ales în ultimele două săptămâni de sarcină, Constanța, unde a început povestea de iubire dintre mami și tati. Copiii sunt mâinile cu care atingem cerul și astăzi mulțumim bunului Dumnezeu că ne-a completat dragostea cu cele mai frumoase minuni! Am ales la Constanța, fiindcă aici am avut sprijinul unui înger, la cel mai minunat spital. Nașterea a fost intensă, grea, dar extrem de împlinitoare, în apă și cu multă căldură. Infinite mulțumiri!’, spunea Vanessa Drăguș pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed